Hirdetés

Sztárok karácsonya

Google Plus

A hírességek is szeretik megadni a módját a karácsony megünneplésének. Hollywood „királyi párja”, Angelina Jolie és Brad Pitt a nyári álomesküvő óta még szorosabbra fűzte kapcsolatát. Talán őket veszi körül a legnagyobb gyereksereg a sztárok világában. Az adakozás nemcsak a mindennapjaik része, karácsonykor különös figyelmet fordítanak arra, hogy adományaikat személyesen is eljuttassák menekülttáborokba, katasztrófa sújtotta területekre. A csemetéiket, Maddoxot, Pax- Thient, Zaharát, Shilohot, Knoxot és Vivienne-t is   jótékonyságra igyekszenek nevelni. Ázsiától Afrikán át Dél- Amerikáig jó néhány országban megfordultak már a szeretet ünnepén. Brad mellesleg éppen két évvel ezelőtt karácsonykor jegyezte el Angie-t. Tavaly megtörték a távoli adományutak hagyományát, és London környékén karácsonyoztak négy örökbe fogadott és két vér szerinti gyermekükkel. Brad nagy rajongója Jamie Oliver konyhaművészetének, ezért őt bízták meg a négyfogásos ünnepi vacsora elkészítésével. Angelinát nem hozzák különösebben lázba a kreatív séf ételkülönlegességei, de a példamutatás kedvéért a gyerekek előtt, az ünnepi asztalnál rövid időre szakít gabonamagvakból álló mindennapos diétájával.

A futball-legenda David Beckham és divattervező felesége, Victoria karácsonya sok éven át  hagyományszerűen a Gordon Ramsay család társaságában telt. A szentestét hol Ramsay valamelyik londoni éttermében töltötték az ilyenkor obligát pulykavacsorával, hol Beckhamék hertfordshire-i kastélyában. Victoria szeme fénye három fia mellett a négyesztendős lánya, Harper Seven. Amióta a Spice Girls egykori énekesnője modellkedésre, majd divattervezésre váltott, a lakberendezésre is különösen nagy hangsúlyt fektet. Több tízmillió forintnak megfelelő összegekért szokta átalakíttatni luxuspalotájukat karácsonyi „üzemmódra” hatalmas normand fenyőkkel, Swarowski-kristálygömbökkel, fényűző díszítéssel. A szigetország legismertebb családjának élete nem nélkülözi a viharfelhőket. Beckham közismert hűtlenkedései miatt többször felmerült a válás gondolata. Házasságuk tizedik évfordulóján,  2010-ben titokban ismét oltár elé álltak karácsony másnapján. Az ötletet Victoria húgának az esküvője adta. A Beckham-pár néhány éve a Maldív- szigeteken tölti az ünnepeket, az újévet is ott köszöntik. A tavalyi karácsonyukat két riasztó esemény is beárnyékolta:  tűz ütött ki a luxusnyaraló közelében, és egy hullát sodort partra a víz.

A kétgyerekes Catherine Zeta-Jones – Michael Douglas pár messzemenően kerüli a felhajtást. Náluk az ünnep az év végi pihenés jegyében telik, többnyire Los Angelestől távol. A walesi születésű Catherine ragaszkodik ahhoz, hogy karácsonykor együtt legyen a nagy család. Ezért évek óta meghívja a walesi rokonságot is egy kiadós vakációra. Előszeretttel választják erre a célra a Bermudákat, ahol a család apraja-nagyja golfozással tölti az ünnepeket. Korábban New York-i otthonukban karácsonyoztak. És noha Mrs. Douglas nem egy konyhatündér, mindig elhatározta, hogy meglepi a férjét  ünnepi vacsorával. Az eredmény katasztrofális volt, ezért az utolsó pillanatban kénytelenek voltak valamelyik vendéglőből megrendelni a karácsonyi asztalra való étkeket.

Mariah Carrey nem véletlenül hallgat a Miss Christmas becenévre. Az All I want for Christmas című slágerét világszerte játsszák a rádióállomások. A dal videoklipjét a luxus síparadicsomáról híres  Aspenben forgatta az énekesnő. Annyira beleszeretett a síelésbe, hogy azóta szinten minden évben ott ünnepel. A lovasszán-hajtás, a forró kakaózás éppúgy része számára a karácsonynak, mint az ajándékozás és a jótékony célú adakozás. Mariah imádja meglepni szeretteit saját készítésű ajándékokkal, amelyek között az első helyen szerepelnek a Mikulás díszítésű tárgyak. Elég mozgalmas a karácsonya, amióta 2011-ben egy ikerpárnak, egy lánynak és egy fiúnak adott életet. „Azóta még szebb az ünnep, amióta gyerekeim vannak.”  Carreyt súlyosan megviselte, hogy pár hónapja zátonyra futott a házassága Nick Cannon rapperrel.

Kate Winslet két éve titokban tartotta meg esküvőjét harmadik férjével, Ned Rocknroll amerikai üzletemberrel, akitől megszületett harmadik gyermeke. A brit színésznő karácsonyait eddig is a gyerekek aranyozták be. Az ünnepekre Kate visszavedlik kislánnyá, pizsamába bújva várja a Mikulást a kandalló párkányára elhelyezett süteményekkel. „ Nálunk az a lényeg, hogy semmilyen kötelezettség nincs, nem kell megfelelni senkinek. Mindenki azt csinál, amihez kedve van” – mondja. Közösen díszítik a karácsonyfát a gyerekekkel, összegyűlik a család, és mindenki valamilyen személyhez szóló ajándékkal lepi meg a másikat. Egy hétig pizsamában maradnak, nagyokat esznek, isznak, szunyókálnak. A fogyókúra amúgy is ismeretlen a színésznő szótárában, csak kivételes alkalmakkor, egy-egy filmszerep kedvéért él vele. „Még mindig olyan vagyok, mint egy gyerek, a kicsik ajándékaival is gyakran én játszom a legszívesebben.”

Szentgyörgyi Rita

Képek

Sztárok karácsonyaSztárok karácsonyaSztárok karácsonyaSztárok karácsonyaSztárok karácsonyaSztárok karácsonyaSztárok karácsonya

Google Plus

Galéria

Sztárok karácsonya
  • Sztárok karácsonya
  • Sztárok karácsonya
  • Sztárok karácsonya
  • Sztárok karácsonya
  • Sztárok karácsonya
  • Sztárok karácsonya
  • Sztárok karácsonya

Hirdetés