Hirdetés

AMNESIA-álmok

Google Plus

„Egy nő csak a saját tükrének tartozik számadással.”

„Nőnek születni adottság, valódi nőként élni az elemi ösztön által vezérelt tudatosság.”

                                                                                                                                 Eva Prokai

Minden nő azzal a titokzatos, sokszor öntörvényű gondolkodással, a legtöbb férfi számára megfejthetetlen és valójában kezelhetetlen elemi ösztönnel születik, ami egy nőt igazi nővé varázsol.

A valódi nő ezeket a születési adottságával járó tulajdonságait felismerve tudatosan, illetve olykor számára is megfejthetetlen módon erős belső ösztönei által vezérelve éli az életét. Érez, szeret, szerelembe esik, oltalmaz, ha kell, gyűlöl, törődik önmagával és környezetével, minden pillanatban önmagából ad, szolgál, ugyanakkor tiszteletet, tekintélyt parancsol, dolgozik és háztartást vezet, családja számára valódi otthont teremt, megvalósítja önmaga és mások álmait egyszerre, testi törékenysége ellenére a legerősebb láthatatlan támasza társának és családjának, mindezt úgy, hogy elsősorban önmaga és csak másodsorban környezete számára akar megfelelni. Egy igazi nő a lélek mellett tudatában van testével, ápolja és kényezteti azt, elegáns, nőies megjelenéssel dominál a többi nő között, sugározza a szenvedélyt, a szerelmet, egyben a lényét.

Magyarország egyik meghatározó divatmárkája, az aktuális high-fashion és pronto-moda trendeket tükröző AMNESIA a valódi nőnek alkotta meg kínálatát.

A márka megalkotója, a sikeres üzletasszony, Eva Prokai megvalósult álmai jelennek meg az AMNESIA világában. A kollekció minden darabja egy csepp titokzatos varázslat. Rafinált és egyszerű szabásvonalak összehangolt kombinációja, ami egy csapásra valódi nőt varázsol egy-egy darab viselőjéből, aki elkápráztatja környezetét.

Az AMNESIA név, amely mára egyet jelent a frissességgel, stílussal, minőséggel, egyediséggel és szépséggel, már több mint tíz éve szezonról szezonra megújulva nyújtja a valódi nőknek készült ruhadarabokat.

A jubileum alkalmával elérkezett az idő, hogy egy rég dédelgetett álom megvalósulhasson: ez az AMNESIA GOLD limitált szériás márka, amely a tulajdonos kifinomult divatszemléletében egy még magasabb, exkluzívabb környezetbe emeli az igazi nőt!

A vásárlók mindkét kollekció darabjait a West End City Centerben lévő Amnesia Leadership Márkaboltban, online a www.amnesia.hu  webshop oldalon, valamint az ország több mint 100 pontján vásárolhatják meg. A viszonteladókat az AMNESIA Divatház Központjában, 1063 Budapest, Podmaniczky u. 71.szám alatt várjuk.

Képek

AMNESIA-álmokAMNESIA-álmokAMNESIA-álmokAMNESIA-álmokAMNESIA-álmok

Google Plus

Galéria

AMNESIA-álmok
  • AMNESIA-álmok
  • AMNESIA-álmok
  • AMNESIA-álmok
  • AMNESIA-álmok
  • AMNESIA-álmok

Hirdetés