Hirdetés

BERNADOTTE Jewellery - Ahol a tárgyaknak lelke van

Google Plus

A Budapest Fashion Night divateseményén, a Várkert Bazárban több mint 600 meghívott vendég jelenlétében mutatkozott be a BERNADOTTE Jewellery ékszermárka 5. születésnapja alkalmából. Ennek kapcsán kérdeztük Nagy Bernadettet, a márka tervezőjét és tulajdonosát.

Hogyan született a BERNADOTTE Jewellery márka?
Amikor a kislányom, Lola megszületett, úgy éreztem, hogy szükségem van egy olyan alkotói folyamatra, amely lehetővé teszi mindannak a szépségnek a megfogalmazását, melyet egy gyermek érkezése jelent ebben a világban.  BERNA én vagyok, DOTTE pedig Ő. Azóta is folyamatos inspirációt jelent számomra. Segít megfogalmazni a nőiséget, a szépséget, a szeretetet.

Milyen a BERNADOTTE Jewellery nőideálja?
Modern, harmonikus, letisztult személyiségű nő, aki helytáll a mindennapi életben, miközben belső alkímiája és fénye beragyogja családját és környezetét.

Mi jellemzi a márka ékszereit?
A BERNADOTTE Jewellery ékszereit az a világ ihleti, melyben a dolgokat az egyetemes rend tereli harmonikus mederbe. Az ékszerek formáiból mindent elhagyok, ami felesleges, úgy, ahogy az életben is csak az igazi értéket képviselő dolgoknak van létjogosultsága hosszú távon. Kollekcióim visszatérő, meghatározó formája a kör, mely az egységet, a teljességet jelképezi a földi civilizációk hajnala óta.

Az ékszerek születésénél fontosnak tartom a formák és színek üzenetét, és azt a folyamatot, ahogyan a gondolatok kezeink alatt testet öltenek. A BERNADOTTE Jewellery műhelyében kiváló ezüst alapanyagból, finom kézi megmunkálással készülnek az ékszerek, magas minőségű kiegészítőkkel, korszerű díszítési és bevonatolási eljárással.

Mit üzen a nőknek?
Szeretet, fény, harmónia. Minél többet tudunk ezekben a minőségekben időzni nőként, annál boldogabb lesz a világ. Ékszereimmel ehhez szeretnék hozzájárulni.

www.bernadottejewellery.com

Képek

BERNADOTTE Jewellery - Ahol a tárgyaknak lelke vanBERNADOTTE Jewellery - Ahol a tárgyaknak lelke vanBERNADOTTE Jewellery - Ahol a tárgyaknak lelke van

Google Plus

Galéria

BERNADOTTE Jewellery - Ahol a tárgyaknak lelke van
  • BERNADOTTE Jewellery - Ahol a tárgyaknak lelke van
  • BERNADOTTE Jewellery - Ahol a tárgyaknak lelke van
  • BERNADOTTE Jewellery - Ahol a tárgyaknak lelke van

Hirdetés