Hirdetés

Hideg napok a'la Griff Collection

Google Plus

Sokan nem szeretik az őszt, mondván, hogy minden olyan sötét és mogorva. Pedig ha jól körülnézünk, ezer szín jelenik meg ilyenkor a természetben (a sárga, narancs, a bordó, a barna, a kék) és így az őszi/téli kollekcióban. Lássuk...

Újdonság Magyarországon a Kevin Costner nevével fémjelzett Arqueonautas kollekció. A márka nevében és így jellegében is a hajózás- és tengerkutatáshoz kapcsolódik, és így a termékeknél valóban megjelenik a technikai jelleg, tehát a dzseki valóban vízálló, a nadrág tényleg praktikus és így tovább.

Lévén hogy a brand a hajózáshoz kapcsolódik, a klasszikus basic színek itt is megjelennek: a kék, piros, fehér. De ezek mellett a divatszínek is hangsúlyos szerepet kapnak: a narancs, keki.

A kollekcióban a slim fit fazon a jellemző, és a hangsúly a részleteken van: például a gallér felhajtásnál a nyakléc tűzött, a baloldalon logózott. Ezek az apró finomságot teszik a márkát igazán egyedivé, exkluzívvá.

A márkán belül a Kevin Costner kollekcióban még finomabb alapanyagokból készült ingek, pulóverek és hosszú ujjú pólók jelennek meg.

Szintén újdonság a Griff Collection üzletekben a McNeal kollekció. Ez a divatkövető márka a fiatalos stílust képviseli: slim fit vonalvezetés, modern minték, apró gallér jellemzi. A basic színek mellett a „trendi” színek is megjelennek, úgy mint bordó, drapp, forest green, sárga. A hosszú ujjú póló választék kimondottan széles skálán mozog - uni és csíkos vonalon egyaránt -, és emblémák, könyékfoltok színesítik.

A Tommy Hilfiger idén ősszel a basic színek (piros – kék) mellett narancs, sárga, zöld árnyalatokban jelenik meg.

Ezek az új színek a dzsekikre jellemző, akárcsak a most oly trendi alaszkai vonulat: a szőrös kapucni. Az ingeknél a Tommy csíkozás mellett az idén divatos kockás is megtalálható.

A nadrágoknál idén a szűkölő szár is megjelenik.

Természetesen a „Camel színek” idén is megvannak a Camel Active kollekcióban, ám az okker/narancs és bordó is dominál.

Az ingeknél a Camelre amúgy is jellemző és az idei ősszel nagy divat kockás ingek széles kavalkádja jellemző. Ami újdonság: a dzsekiknél a modern, alakot követő vonalvezetés!

A casual stílus után nézzük meg, mik a hírek öltöny vonalon. Itt három élesen elkülönülő stílust választhatunk: a GRF konzervatív, vagy a Philipp szűk vonalvezetésű (szürke, antracit, fekete uni és csíkos variáció), illetve az Atalier Torino nagyon finom alapanyagú, finom kidolgozású öltönyei közül.

A női vonalon a Street One fiatalos kollekciójában széles választékot találunk nadrágokból, blúzokból, ruhákból, felsőkből. Színekben a zöld,a bordó és a szilvakék dominál.

A nagy népszerűségnek örvendő Ladies by Griff kabátok és dzsekik idén is színesítik a választékot!

A Basefield női kollekciója mellett idén sok üzletben megjelenik a kicsit konzervatívabb Clarina és a fiatalos In Linea.

Kellemes hideg napokat és színes öltözeteket kívánunk!

Képek

Hideg napok a'la Griff CollectionHideg napok a'la Griff CollectionHideg napok a'la Griff CollectionHideg napok a'la Griff CollectionHideg napok a'la Griff Collection

Google Plus

Galéria

Hideg napok a'la Griff Collection
  • Hideg napok a'la Griff Collection
  • Hideg napok a'la Griff Collection
  • Hideg napok a'la Griff Collection
  • Hideg napok a'la Griff Collection
  • Hideg napok a'la Griff Collection

Hirdetés