Hirdetés

NaraCamicie - Stílus és egy csepp extravagancia

Google Plus

Új üzlettel bővült az idén harmincadik születésnapját ünneplő, egyedi olasz felsőruházatot kínáló NaraCamicie. Az Andrássy úti és Aréna bevásárlóközpontban található üzletek mellett most már az Allee bevásárlóközpontban is rátalálhatnak a vásárlók kedvenc márkájukra. A cég őszi/téli kollekciója számos szemet gyönyörködtető darabot tartogat az ünnepi időszakra.

A NaraCamicie elsősorban azokat a hölgyeket és urakat szólítja meg, akik szívesen viselnek a hagyományostól kissé eltérő, figyelemfelkeltő holmit. A ruhák olyan egyedi szabással, díszítéssel, különleges varrásmegoldásokkal készülnek, melyek bátran viselhetők a hétköznapokon, üzleti tárgyalásokon és esti programokon egyaránt. Decens, kifinomult ízlésvilágot képvisel, éppen ezért hamar a stylistok egyik kedvence lett. A NaraCamicie további különlegessége, hogy kis szériában gyártja a ruháit, így néhány alapdarabon kívül nem ismétlődnek egy-egy szezon modelljei.

A női vonal legkedveltebb darabjai a szűkített és duplán szűkített ingek, blúzok. A különleges nyak- és gallérmegoldásokat mutató ingek választékában mindenki könnyen megtalálja azt, ami a saját ízléséhez közel áll. A blúzok kedvelői különféle szatén-, selyem-, csipkerátétekkel és egyedi varrásokkal, letűzésekkel variált fazonok között válogathatnak. Az őszi/téli szezon kínálatában a sötétebb, elegánsabb kék, fekete és bordó szín kap szerepet. Természetesen továbbra is hódít az elegáns fehér, számos modell készül a márka jellegzetességének számító piés varrással. A tervezők azokra is gondoltak, akik a hétköznapi megjelenésüket szeretnék kicsit feldobni, számukra olyan pamutfelsőket ajánlanak, ahol egy-egy ujj rátét, különleges nyakvariáció teszi egyedivé a felsőrészt. A hagyományosan gombolható modellek mellett több ing található rafinált oldalgombolással, és gyakoriak a cipzáras megoldások is.

A márka másik különlegessége a páros elegancia kedvelőinek szól. Sehol máshol nem találkozunk az összetartozást kiemelő páros szettek ilyen széles választékával, amely valóban stílusossá teszi egy pár megjelenését valamilyen különleges alkalom kapcsán.

A férfiingek területén a hagyományos szabásvonal mellett szintén a karcsúsított ingeké a főszerep. A dupla galléros, ál-dupla galléros ingek önmagukban is öltöztetnek, aligha szükséges zakót ölteni annak, aki ezek közül válogat. Az anyagok tekintetében a vasaláskönnyített, biopamutból készült ingek mellett jellemzőek az elasztikus anyagok is, melyek kiváltképp bőrbarátok, így akár egész nap viselhetőek.

Az üzletbe betérők tapasztalni fogják, hogy a NaraCamiciében valóban élmény a vásárlás, nem véletlen, hogy a márkának oly sok törzsvásárlója van. Az üzletekben szakképzett eladók segítik a vevőket a különböző modellek és fazonok közötti eligazodásban. Az internetes vásárlókat olyan webáruházzal várják, ahol az érdeklődők készletértesítőre iratkozhatnak fel, hogy le ne maradjanak a limitált szériában készülő darabokról, továbbá fazonra szóló mérettáblázat könnyíti a vásárlást.  

Francsics Annamária

NaraCamicie márkaüzletek: Aréna Plaza; Allee; Andrássy út és online shop a www.naracamicie.hu oldalon.

Képek

NaraCamicie - Stílus és egy csepp extravaganciaNaraCamicie - Stílus és egy csepp extravaganciaNaraCamicie - Stílus és egy csepp extravaganciaNaraCamicie - Stílus és egy csepp extravaganciaNaraCamicie - Stílus és egy csepp extravagancia

Google Plus

Galéria

NaraCamicie - Stílus és egy csepp extravagancia
  • NaraCamicie - Stílus és egy csepp extravagancia
  • NaraCamicie - Stílus és egy csepp extravagancia
  • NaraCamicie - Stílus és egy csepp extravagancia
  • NaraCamicie - Stílus és egy csepp extravagancia
  • NaraCamicie - Stílus és egy csepp extravagancia

Hirdetés