Hirdetés

Ősszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezni

Google Plus

Egyre több időt töltünk a munkahelyünkön így gyakran összemosódik a munkahelyi elegancia az hétköznapok megjelenésével. A rohanó és folyton változó környezet nem teszi lehetővé, hogy otthon átöltözzünk, és úgy menjünk tovább a gyerekekért az iskolába, bevásárolni vagy éppen barátokkal szórakozni, étterembe, esetleg beüljünk egy moziba egy jó filmre. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy a business megjelenés legyen olyan kényelmes, amiben a nap későbbi szakaszában is szívesen töltjük az időnket. A Griff Collection idén ősszel ezzel a gondolattal válogatta össze kollekcióját, a minőség, elegancia és kényelem jegyében. Változó világunkban változnak az igények is, ezért rugalmasabban kezelhető a business megjelenés. Egy kényelmesebb cipő, egy sportosabb kiegészítő bátran kombinálható a klasszikusokkal. Az új kollekció a legjobb európai trendeket és ötleteket ötvözi.

A Roy Robson új őszi kollekciója a SMART PERFORMANCE – a kék elegáns és a hűvös színeinek izgalmas változataival lett összeválogatva, melyet a fukszia és a padlizsán kontrasztja tesz egyedivé.

Az idei kollekciója második színsémájaként a barna különböző árnyalatai jellemzőek, melyek a természetes megjelenést dinamizmussal egyesítik. A férfias, erőteljes földi jegyek rendkívül sikeres palettájával dolgozik, mint a camel barna, melyet az alkalmi és sportos zöldekkel egészít ki.

Jellemzőek még a hűvös szürkék a már megszokott mélyfekete szín mellett, és ezeket provokatívan kombinálja a rubinvörössel, ezzel teremtve progresszív és megnyerő megjelenést.

Mindig telitalálat, ha a nagyvárosi nyüzsgés inspirál egy-egy kollekciót, és ezzel játszik új kínálatában a Strellson is. Rugalmasság, mobilitás és új formák jellemzik, melyeket jól kombinál a funkcionális és kifinomult stílussal.

A modern gentleman a humor és a finom udvariasság keveréke, aki nyugodt lendületet sugároz. Ez az életérzés ihlette a Bugatti legújabb őszi kollekcióját.  Szűkített fazonú nadrágok egy laza kabáttal elegendő eleganciát adnak őszre. Laza jersey dzsekik, kényelmes farmerek, pamut nadrágok és kötött pulóverek jellemzik, amelyeket akár egy Seidensticker inggel is lehet kombinálni. Az alkalmi megjelenés idén a klasszikus darabokkal lesz különleges! Markáns férfias jegyek, szürke és acélos színek slim-, modern és regular fit fazonok jellemzik az őszi trendeket a Benvenuto kínálatában is.

Mire gondolhatunk, ha azt mondjuk Amerikai életérzés és a piros, kék, fehér színkombináció öröksikerű klasszikusa? Természetesen a Tommy Hilfiger márkára. Az idei kollekció darabjai merítenek a 90-es évek vonzó, oversize stílusából. A szezonra jellemző középen megjelenő nagy Tommy logóval, pedig az évtizedet jellemző lázadó magatartást testesítik meg. Mint mindig, a márka idén is reflektál a modern pop kultúra elemeire, ahol előtérbe kerül a tehetség, az optimizmus és az egyediség.

Természetesen ősszel a hétvégi kirándulások, esti partik és izgalmas programok sem maradhatnak el, ahol megengedhetjük magunknak, hogy kicsit lazább és kényelmesebb ruhákra váltsunk, így egyes casual darabokkal bátran változatossá tehető a megjelenés. A Griff Collection kínálatával személyes stílusunkat is kifejezhetjük. A kényelemre, minőségre és eleganciára alapozva hozta létre a Basefield a változatos és izgalmas kollekcióját, ahol a mikro dizájn elemek mellett a klasszikus casual darabok is szerepet kapnak. De ne feledkezzünk meg a Napapijri casual öltözeteiről sem, ahol idén minden a különböző nyomatokról és a vintage minták által inspirált részletekről szól.

Hölgyek iroda megjelenéshez különösen alkalmasak az elegáns blúzok és blézerek. Egy jó fazonú Campione blúz egy nemesebb anyagból készült Pety Line nadrággal vagy szoknyával ideális az üzleti megjelenéshez. A Jones márkára jellemzőek a púderes pink a szürke és mélyzöld árnyalatok, míg a Basefield Woman - a casual megjelenés neves képviselője- pillekönnyű steppelt mellényeivel nyújt megoldást a kiszámíthatatlan őszi időjárásra. A Clarina a dolgozó nő sportosan elegáns megjelenését képviseli, míg a Street One virágmintás játékos ingei feldobják a szürke őszi hétköznapokat.

Képek

Ősszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezniŐsszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezniŐsszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezniŐsszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezniŐsszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezniŐsszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezni

Google Plus

Galéria

Ősszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezni
  • Ősszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezni
  • Ősszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezni
  • Ősszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezni
  • Ősszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezni
  • Ősszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezni
  • Ősszel az üzlet és hétköznap közötti határok megszűnnek létezni

Hirdetés