Hirdetés

Új márkák, széles választék és prémium minőség a megújult GRIFF Multibrand Store-ban

Google Plus

Annak érdekében, hogy maximálisan kielégítsük a vásárlók egyre növekvő igényeit a Griff Munltibrand Store az eddigi márkák mellett új világmárkákkal szélesítette kínálatát, a minőség és az elegancia jegyében. Az új kollekciót látva bátran kijelenthetjük, hogy a Griff a nemzetközileg is elismert márkákkal igényes választékot biztosít a kifinomult megjelenés képviselőinek. Nagy érzékenységgel követi a legújabb trendeket, melyek bemutatására törekszik a hazai piacon is.

A Griff casual vonala ősszel kényelmes és stílusos megoldást nyújt a különböző szabadidős tevékenységekhez. Számos rendezvény, fesztivál tarkítja a hétköznapokat, így gyakran jönnek össze a barátok, hogy felidézzék a nyár legizgalmasabb eseményeit. Erre a célra a Basefield pamut és elasztán anyagból készített sportosabb zakói éppúgy megfelelőek, mint a Camel pamut nadrágjai vagy éppen a laza kockás ingjei.

De a későbe nyúló baráti beszélgetéseket kemény munka előzi meg, ahol a megacélozott idegekre és markáns magabiztosságra van szükség. Ebben van elengedhetetlen szerepe a tökéletes megjelenésnek, melynek jegyében bővítette kínálatát a Griff Collection új világmárkákkal. Üzleteiben a férfi viselet neves képviselője a Benvenuto márka. A prémium kategóriás elegáns slim fit öltönyei a modern városi férfi üzleti megjelenésének nélkülözhetetlen elemei. Az acélszürke és sötétkék kifinomult ragyogása ötvöződik a klasszikus és egyben modern stílussal.

Ahogy az ősz a kettősségek évszaka, úgy a Roy Robson színvilágára is ez a kettősség jellemző. Egyrészt az olyan hűvös és férfias színek dominálnak a zakók, nadrágok, cipők kombinációiban, mint az acélszürke, fekete, sötétkék, melange és antracit, mellette viszont megtalálható a meleg barnás és homokszínek elegáns esszenciája is.

Amennyiben munkahelye megengedi az elegánsan sportos öltözetet, és elvárja a kiváló minőséget, az olasz Campione kiváló lehetőségeket kínál ezen a területen. Fiatalos mintás és egyszínű pamut ingjei igazán jól mutatnak az átmeneti időszak elengedhetetlen darabjával, a steppelt mellénnyel.

Az őszi hűvösebb időjárás a hosszú ujjú ingek tekintetében is a férfiaknak kedvez, hiszen a business világában kizárólag ez a viselet megengedett. A Tommy Tailored fiatalos, lendületes és elegáns ingei tökéletes választást nyújtanak, de a Seidensticker különböző mikro dizájn felületű darabjaival sem lehet melléfogni. A modern ingeket a belső mandzsettákon és a számos különféle gallérformán megtalálható kontrasztos színek és apró minták teszik még változatosabbá. Egy gyapjú Bugatti öltönybe bújva a hűvösebb őszi reggelek is kellemesebben kezdődnek. Ha eleredne az eső a Strellson steppelt átmeneti kabátok megfelelő védelmet nyújtanak, és persze tökéletesen beleillenek az elegáns szettbe.

Hölgyek is kedvükre válogathatnak a Griff Collection üzletekben az elegáns és különleges darabokat kínáló női világmárkák közül. A Basefield Woman a casual megjelenés neves képviselője, mely pillekönnyű steppelt mellényeivel és puha átmeneti tollkabátjaival nyújt megoldást a kiszámíthatatlan időjárásra. Az elegáns alapdarabok mellett az idei ősz nagy slágere a kötött áru, a különböző szoknyák vagy éppen a Street One lágy esésű pulóverei. A kötött darabokat különleges figurális minták teszik még bohémebbé, melyek ugyanúgy feldobnak egy esti baráti összejövetelt, mint egy laza üzleti ebédet.

 Az idei fekete a szürke. Az elegáns vonal kedvelői a szürke számos árnyalatával találkozhatnak, amelyet bátran párosíthatunk erősebb színekkel. A Clarina puha garbó pulóverek egy szövetnadrággal és egy Ladies by Griff blézerrel bármelyik üzleti ebédnél megállják a helyüket. Hölgyek ősszel a kiegészítőkről se feledkezzenek meg! Egy színben a ruházattal harmonizáló sál és öv még tökéletesebbé teszi az összhatást.

Képek

Új márkák, széles választék és prémium minőség a megújult GRIFF Multibrand Store-banÚj márkák, széles választék és prémium minőség a megújult GRIFF Multibrand Store-banÚj márkák, széles választék és prémium minőség a megújult GRIFF Multibrand Store-banÚj márkák, széles választék és prémium minőség a megújult GRIFF Multibrand Store-banÚj márkák, széles választék és prémium minőség a megújult GRIFF Multibrand Store-ban

Google Plus

Galéria

Új márkák, széles választék és prémium minőség a megújult GRIFF Multibrand Store-ban
  • Új márkák, széles választék és prémium minőség a megújult GRIFF Multibrand Store-ban
  • Új márkák, széles választék és prémium minőség a megújult GRIFF Multibrand Store-ban
  • Új márkák, széles választék és prémium minőség a megújult GRIFF Multibrand Store-ban
  • Új márkák, széles választék és prémium minőség a megújult GRIFF Multibrand Store-ban
  • Új márkák, széles választék és prémium minőség a megújult GRIFF Multibrand Store-ban

Hirdetés