Hirdetés

Vadító pántok, elképesztő szabások...

Google Plus

...ilyen a 2016-ban a fürdőruhadivat!

Elképesztően szexi és vadító darabokkal rukkoltak elő a tervezők az idei évben fürdőruhafronton. Az extra, mindent megmutató modellek mellett újra divat a különféle színösszeállításban megjelenő pöttyös bikini és továbbra is hódít a „cut out” mánia!

Egyrészes vagy kétrészes fronton nem tudunk mellényúlni, tavalyi évhez hasonlóan idén is nagyon menőnek számítanak az egyrészesek, és a bikinik is legalább ennyire népszerűek. Szerencsére sok egyrészes készült mély V kivágással, mely előnyösen nyújtja az alakot, akárcsak az idei év visszatérő nagy slágere a magas, majdnem csípőig felfutó combkivágás. Úgy tűnik, a tervezők ezúttal egészen a ’90-es évek divatjához nyúltak vissza felidézve az emlékezetes Baywatch-lányokon látott modelleket. Ez a megoldás szépen nyújtja és karcsúsítja a női combokat, így biztosan nagy sikerük lesz.

Színek tekintetében a klasszikus és örök fekete mellett a púderszínek, a halványkék és rózsaszín árnyalatai hódítanak, de népszerűek az egészen tarka fürdőruhák is. A horgolt darabok újra megjelentek a boltokban, melyek lehetnek anyagukban horgoltak, vagy csak mintájukban. Ezeknél nem árt szem előtt tartani, hogy kevésbé feszesen állnak az alakon, és teltebb hölgyeknek sem a legszerencsésebb választás.

Az idei év egyik legmeghatározóbb trendje a különböző pántokkal, fűzőkkel, hálós betétekkel és szalagokkal díszített fürdőruha. Az úgynevezett „gladiátor” fürdőruhák jellemzői, hogy a szexi, alakot kiemelő szabásvonal mellett vékony pántok sokasága teszi extravagánssá, olykor már szinte meghökkentővé a modelleket. Feltűnő és nagyon nőies viseletek egyből magukra vonzzák a tekintetet. A fűzős fazonok szépen kiemelik, és tartják a kebleket, viszont jó tudni, hogy ezek a fazonok elsősorban vízparti bulizásokhoz, összejövetelekhez ideálisak, napozni vagy sportolni kevésébé ajánlott bennünk. Egy magas sarkú szandállal, szoknyával, esetleg nadrággal kombinálva már a laza esti öltözékről sem kell külön gondoskodni.

A tavaszi szezonban az üzletekben taroltak a „cut out”-os megoldással készült különféle ruhadarabok, ez a trend a fürdőruhák világát sem hagyta hidegen. Ezek a fazonok ugyanúgy dögös és feltűnő megjelenést biztosítanak, hol többet, hol kevesebbet megmutatva viselőjükből. A különféle hason, háton, asszimetrikusan, vagy éppen kétoldalt kivágott fürdőruhák választéka óriási, így mindenki olyan fazont választhat, mely a testének legjobb adottságait hangsúlyozza. Elsősorban olyan hölgyeknek javasolt, akik nem jönnek zavarba az őket pásztázó tekintetektől, hiszen a fazonok lényege, hogy viselőjét kiemelje a tömegből. A háton mélyen kivágott darabok is szemet gyönyörködtetőek, ezeket kimonóval, vagy maxiszoknyával kombinálva esti koktélozáshoz is bátran viselhetjük.

A nyár másik meglepetése, hogy újra hódít a pöttyös bikini. A Marily Monroe által ikonikussá tett darab újra reneszánszát éli és számos verziójával találkozunk az üzletekben. A pöttyös mintát választhatjuk a klasszikus, kék-fehér színösszeállításban, de a tarka, vidám, színes pöttyösöket is szerethetjük.

Az ultra dögös darabok mellett szerencsére a sportosabb vonal is nyerő választás, ezek a fazonok nagyon mintás, és nagyon színes verzióban kerültek idén a polcokra. A pántjaik feszesen tartanak, és a bugyik is egyszerűbb, kényelmesebb szabásvonalat követnek, így biztosan nem kell azon izgulnunk, hogy elcsúsznak a pántok, mondjuk strandröplabdázás közben.

Ne felejtsük el, hogy a fürdőruhák mellett a kiegészítőkre is ügyelni kell, így a strandruhák sem maradhatnak ki a nyári gardróbból. A mellett hogy fantasztikus kiegészítői a vízparti megjelenésnek, remekül védenek a nap káros sugaraitól, és kényelmes magunkra dobni, ha éppen elhagyjuk a medence partját. Idén nagyon divatosak a vékony anyagú, fürdőruhához passzoló egyrészes overálok, és a vékony, áttetsző kaftánok is remek viseletnek bizonyulnak a fürdőruha felett.

Francsics Annamária

Képek

Vadító pántok, elképesztő szabások...Vadító pántok, elképesztő szabások...Vadító pántok, elképesztő szabások...Vadító pántok, elképesztő szabások...Vadító pántok, elképesztő szabások...Vadító pántok, elképesztő szabások...Vadító pántok, elképesztő szabások...

Google Plus

Galéria

Vadító pántok, elképesztő szabások...
  • Vadító pántok, elképesztő szabások...
  • Vadító pántok, elképesztő szabások...
  • Vadító pántok, elképesztő szabások...
  • Vadító pántok, elképesztő szabások...
  • Vadító pántok, elképesztő szabások...
  • Vadító pántok, elképesztő szabások...
  • Vadító pántok, elképesztő szabások...

Hirdetés