Hirdetés

ZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerek

Google Plus

Porcelán és nemesfém – a kalocsai motívumoktól a szecesszióig

A ZEMA porcelán- és ékszermárka, évek óta a minőséget és a valódi értékek bemutatását és megtartását tartja legfontosabb irányelvének.

A ZEMA koncepciója, hogy a művészet, a kultúra és a tradíció iránti elkötelezettséget közvetítse és olyan terméket állítson elő, mely finomítja művészi érzékenységünket és még szebbé, boldogabbá teheti mindennapjainkat.

A ZEMA ékszerház termékeinek mindegyike saját tervezésű és kivitelezésű darab. Maga a szó: ZEMA, egy mozaikszó, a családi vállalkozás, a márka designerének és vezetőjének gyerekei kezdőbetűiből jött létre.

2014-ben a ZEMA márka porcelán ékszerei Nemzeti Érték címet kaptak, elsősorban a különböző tradicionális motívumok felkutatása, és azok ékszereken való felhasználása okán.

A saját tulajdonú üzem Pálházán működik. Manufakturális gyártás minden mozzanata kézzel történik, porcelánkészítő szakemberek által. A kezdeti formákat szobrászművészek készítik, a ZEMA tervei alapján.

Az ékszerek dekorálását festőművészek és porcelánfestők végzik, nagy precizitással.

A kézi megmunkálás értékén túl az ékszerek exkluzivitását tovább növeli a dekoráláskor használt 21 karátos arany és a 23 karátos platina.

A ZEMA dekorációi sokrétűek, a tradicionálistól az art decon és szecesszión át a barokkig. Folyamatosan új kollekcióval jelennek meg a piacon, nemcsak igazodva az aktuális trendekhez, de kicsit a kultúrát és a művészetet is belecsempészve az egyes darabokba. Ilyen kollekció pl. a Katalin&Szász Designnel közös kooperációban készült Szász kollekció, mely a világhírű művész, Szász Endre munkáit dolgozza fel, vagy a Négy Évszak, mely a kortárs Faragó Miklós műveit konvertálta át porcelán ékszerekre.

Legutóbbi megjelenések: a bécsi divathét alatt önálló bemutató, valamint szeptember 22-én a London Fashion Week rendezvényeinek részeként debütált az angliai nagyközönség előtt.

Ami büszkeséggel tölti el a márkát, hogy olyan magyar hírességek  viselik  a ZEMA ékszereket, mint Barabás Éva műsorvezető, Csisztu Zsuzsa olimpiai bajnok tornász, műsorvezető, Edwin Marton Emmy-díjas hegedűművész, Herczeg Zoltán magyar designer, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszó, Jakupcsek Gabriella műsorvezető, Kállay Bori színművésznő, Keresztes Ildikó énekesnő, Kovács Katalin olimipiai bajnok kajakozó, Szekeres Adrienn EMeRTon díjas énekesnő, Szentpéteri Csilla világhírű zongoraművész, Talmácsi Gábor  MotoGP világbajnok, Tóth Vera énekesnő.

www.zemajewels.hu

Képek

ZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerekZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerekZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerekZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerekZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerekZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerekZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerek

Google Plus

Galéria

ZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerek
  • ZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerek
  • ZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerek
  • ZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerek
  • ZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerek
  • ZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerek
  • ZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerek
  • ZEMA - Porcelán és nemesfém ékeszerek

Hirdetés