Hirdetés

Zenére komponált ékszerek

Google Plus

Sztárokkal debütált a magyar ékszermárka legújabb kollekciója

Egyedi tervezésű, eklektikus darabokból, hungarikumokból és sztárvendégekből az idén sem volt hiány a ZEMA eseménydús rendezvényén, amelyet mesébe illő környezetben, a Vajdahunyad Várában rendeztek meg.

Az „Identitás & Image” címet viselő est folyamán a népszerű ékszermárka saját tervezésű és kivitelezésű kollekcióinak legújabb darabjaival ismerkedhetett meg a közönség, amelyeknek sajátos célja származásunk, múltunk értékeinek megőrzése és továbbadása a jelenkor generációjának. 

Az ékszerház koncepciója a tradíció iránti elkötelezettség mellett a művészetre és a kultúrára is kiterjed, ami a mostani műalkotásokban is megmutatkozott.  A 2018-as tavaszi-nyári kollekció sokféle darabot kínál a szolidan nőiestől az egészen impozánsig, így mindenki találhat magának való ékszert a márkánál. A jól ismert klasszikus és tradicionális ékszercsodák megújuló darabjai mellett, két teljesen új kollekcióval az ŐSERŐ, illetve a Liszt Ferenc, Kodály Zoltán és Bartók Béla ihlette Nyári Szimfónia fantázianévre keresztelt zenei gyűjtemény alkotásaival is megismerkedhettünk.  

A kultúra és a hagyományok fenntartásának pártfogójaként a népi motívumok sem hiányozhattak a márka bemutatójáról. A tradicionális kollekció színesedő termékpalettájának legújabb darabjai között székely írásos, palóc, illetve sárközi ornamentumokkal találkozhattunk.

A magyar értékeket oltalmazó brand eseményén hagyományszerűen hazai hírességek is tiszteletüket tették, életre keltve az ékszerkollekciók tulajdonságait. A kifutó sztárjai voltak: Bényi Ildikó, dr. Salgó Adrien, György-Horváth Zsuzsa, Keresztes Ildikó, Koltay Anna, Kovács Katalin, Krizsó Szilvia, Laky Zsuzsi, Tallós Rita és Vincze Lilla. A bemutatott ékszereket Csisztu Zsuzsa, a ZEMA nagykövete és bemutatóinak állandó háziasszonya konferálta fel. 

A nemzetközileg is egyre ismertebb magyar márka karácsonyra tervezi következő kollekciójának a bemutatóját. Azonban az ékszerek szerelmesei a ZEMA budapesti show-roomjában és webáruházában (www.zemajewels.hu) addig is kedvükre szemezgethetnek a különlegesebbnél különlegesebb darabok közül.

Képek

Zenére komponált ékszerekZenére komponált ékszerekZenére komponált ékszerekZenére komponált ékszerekZenére komponált ékszerekZenére komponált ékszerekZenére komponált ékszerek

Google Plus

Galéria

Zenére komponált ékszerek
  • Zenére komponált ékszerek
  • Zenére komponált ékszerek
  • Zenére komponált ékszerek
  • Zenére komponált ékszerek
  • Zenére komponált ékszerek
  • Zenére komponált ékszerek
  • Zenére komponált ékszerek

Hirdetés