Hirdetés

Árulkodó kezek

Google Plus

Ápolt, igényes kézre vágyik? Körmeit szeretné egyedi, stílusos módon díszíteni? Mindezt megnyugtató, kellemes környezetben, gyorsan, pontosan szeretné elérni? Keressen fel a budapesti (XIII. kerület) Kresz Géza utca 42. szám alatt található CHIC Hair fodrászszalonban!

Kezünk beszél helyettünk munkánkról, igényességünkről, ízlésünkről. Többnyire nem tudjuk elrejteni, kézfogásunk az első benyomások közé tartozik az európai kultúrában. Éppen ezért lényeges lehet, mit tesz hozzá első megítélésünkhöz.

Lassan közeledik a tél, ez az időjárás jobban megviseli bőrünket, mint a melegebb évszakok. A szél és a hideg bizony kiszáríthatja, akár repedezetté is teheti a kéz bőrét. Az otthoni ápolás ennek elhárítására nem mindig elegendő. Ebben az évszakban komolyabb hangsúlyt szükséges fektetni a kezek ápolására, hiszen hiába az igényesen elkészített műköröm, géllakk, vagy bármiféle díszítés, ha a bőr megviselt és fakó. A báli és színházi szezonban is nagyon fontos az egészséges bőr és köröm, a hangsúlyosabb, elegánsabb díszítés, a tél karakteresebb színei ezt még jobban megkívánják. Egy nem megfelelően ápolt kézen a sötétebb, esetleg csillogó díszítés nem tud érvényesülni, ellenkező hatást kelthet.

Bár virágkötőként is a szépség és a kreatív megoldások álltak a munkám középpontjában, úgy érzem, műkörömépítőként több lehetőségem van alkotni. A szakmában töltött két év alatt sokszor dolgoztam hozott képek alapján, a vendég elképzelését pontosan teljesítve, de figyelek arra, hogy a kevésbé előnyös választásokról lebeszéljem vendégeimet. Odafigyelek a személyiségre, stílusra, nem szívesen készítek „nem a képbe illő” körömdíszítést. A díszítőlakkozás mellett nyomdákat, csillámport, strasszkövet, körömékszereket és sok más díszítő elemeket is használok. A szakmai fejlődést elengedhetetlennek tartom, továbbképzéseken bővítem tudásomat, igyekszem megismerni az új megoldásokat, trendeket, hogy ezzel is bővíthessem, színesíthessem a kínálatomat. Remélem, nemsokára Önt is visszatérő vendégeim között, talán hamarosan saját szalonomban üdvözölhetem.  

Vígh Fanni műkörömépítő és kézápoló szakember

Elérhetőség:

 

Képek

 Árulkodó kezek Árulkodó kezek Árulkodó kezek Árulkodó kezek Árulkodó kezek

Google Plus

Galéria

 Árulkodó kezek
  •  Árulkodó kezek
  •  Árulkodó kezek
  •  Árulkodó kezek
  •  Árulkodó kezek
  •  Árulkodó kezek

Hirdetés