Hirdetés

Csempeóriások

Google Plus

A lakásszépítészet  fontos ágában, a burkolásban nem túl régen jelenlevő, ám azóta is töretlenül a legdivatosabbak közé tartozó burkolólapokra a nagy méret a jellemző, de nem (csak) ezért szeretjük őket. Hanem kiváló tulajdonságaik miatt. Azt viszont cáfolja a Dél-Pest vonzáskörzetében tevékenykedő szakember, Selettye János, hogy a méretesebb, akár 1x1 méteres csempékkel is – éppen kiterjedésük miatt – hamarabb, gyorsabban lefedhető a fal vagy a padló. Épphogy a legalaposabb odafigyelést kívánja meg a csempeóriások ragasztása, felhelyezése, helyére illesztése. Arról nem szólva, hogy ha egy rosszul illesztett burkolólap leesik, megsérül, eltörik, az kapásból darabonként úgy 18 ezer forintos kárt jelent...

„Persze nem csupán terebélyes, hanem kisebb helyiségbe is lehet nagyobb burkolólapot rakni, mert nem a nagysága számít, a végeredményt, a tetszetős, vonzó kinézetet a megfelelő szín, a csempével harmonizáló fugaárnyalat határozza meg” – mondja a 45 éves mesterember, aki a www.burkolozseni.hu  oldalon, megannyi referenciamunkával, fotóval, videofelvétellel hitelesíti tudását. Büszkén vallja, hogy a burkolás nagy szakmai hozzáértést követel meg, érteni kell nagyon a megfelelő minőségi segédanyagok, így az epoxi fuga kiválasztásához.

„Ebből a fajtából kétfélét szoktam ajánlani annak, aki hozzám fordul, az epoxi igen könnyen tisztán tartható” – így Selettye János, a magas szintű, igényes és minőségi munka híve, aki szerint a valódi szakembernek lépést kell tartani szakmája fejlődésével, ismernie és követnie kell a trendeket, lemaradni nem szabad. Ahogy a megfelelő alapanyagok, mindenekelőtt a prémium kategóriás lapok használatán túl a megfelelő minőségű csempevágó, az ugyanilyen magas kategóriájú más szerszámok kiválasztása is természetes része szakmai igényességének.

„Az egyéni ízlés figyelembe vétele is fontos eleme a burkolásnak” – teszi még hozzá, érdeklődésünkre pedig arra is kitér, hogy természetesen remek brigádja van, amelyben a fia is benne van.

„Húszesztendős a gyerek, mára kibontotta szárnyait, a csapatomban komoly, meghatározó tényező”- mondja büszke apaként a burkolók burkolója.

Képek

CsempeóriásokCsempeóriások

Google Plus

Galéria

Csempeóriások
  • Csempeóriások
  • Csempeóriások

Hirdetés