Hirdetés

Egészségkozmetika - Egészségtudatos szépségápolás

Google Plus

Piroche Cosmetiques Natúrkozmetika – A természet és a tudomány összhangja

Az Észak-Olaszországból származó Piroche Cosmetiques több mint 35 éve van jelen a szépségpiacon. A kozmetika és a természetgyógyászat ötvözéséből induló alapfilozófia úgy tekinti a kozmetikát, mint egy kezelési forma, ami gyengéden táplálja belülről az emberi létet, és kifejezésre juttatja a külsőben megnyilvánuló belső harmóniát.

A Piroche Cosmetiques kombinálja a keleti orvostudományt és a fitoterápiát, valamint a modern technológiát.

Világszerte több mint 6000 hotel, day-spa, és kozmetika használja a Piroche termékeit és metódusát, valamint rendszeres oktatásokkal és továbbképzésekkel fejleszti a szakemberek tudását.

A kozmetikus, mint arc- és testdiagnoszta

A Piroche szépségszakemberei a külső tünetek alapján képesek megállapítani a belső okok miatt létrejött eltéréseket. A diagnosztizálást követően már célzottan lehet elkezdeni akár a szépészeti arckezeléseket, akár az egészséges bioenergetikai egyensúlyi folyamatok visszaállítását meridián kezelésekkel, akupresszúrás masszázsokkal, amik hozzátartoznak az egészségtudatos szépségápolás alapjaihoz.

Természetes és aktív összetevők

A termékek természetes és aktív összetevőkben gazdagok. A magas minőségű gyógynövénykivonatok, tiszta esszenciális olajok, és az Alpokban fellelhető értékes növényi kivonatok teszik ki azt a csodálatos kombinációt, amely egy speciális formulát alkot és célzott hatást ér el.

Egyedülálló BIOAROMA sorozata lehetővé teszi a kozmetikai problémákon túl az egész szervezetre való hatását és a megfelelő gyógynövényolaj kiválasztásával az öngyógyító képességet indítja be.

A Piroche természetes bőrápoló sorozatai széles palettában nyújtanak kezelési lehetőségeket a különböző típusú bőröknek.

Az arc- és testkozmetikai készítmények elérhetők professzionális és lakossági kiszerelésben is.

Piroche Cosmetiques Magyarországi Képviselete
www.piroche.hu

Referencia Központ: Wellmed Beauty & Medical Spa
Budapest, II. Ribáry u 11.  (Marczibányi tér) + 36 30 516 0011
Kontakt: Moncz Henriette szakoktató kozmetikus, szakmai igazgató

Képek

Egészségkozmetika - Egészségtudatos szépségápolásEgészségkozmetika - Egészségtudatos szépségápolásEgészségkozmetika - Egészségtudatos szépségápolásEgészségkozmetika - Egészségtudatos szépségápolás

Google Plus

Galéria

Egészségkozmetika - Egészségtudatos szépségápolás
  • Egészségkozmetika - Egészségtudatos szépségápolás
  • Egészségkozmetika - Egészségtudatos szépségápolás
  • Egészségkozmetika - Egészségtudatos szépségápolás
  • Egészségkozmetika - Egészségtudatos szépségápolás

Hirdetés