Hirdetés

Grandhotel Lienz

Google Plus

Tirol Egyetlen 5 csillagos luxus wellness szállodája

Lienz, a 750 éves, mégis modern, pezsgő életű, mediterrán hangulatú, és történelmi belvárosáról is híres kisváros, Kelet-Tirol fővárosa.

A 678 m magasan elhelyezkedő várost, amely az Isel és a Dráva folyó összefolyásánál fekszik, északon a Hohe Tauern Nemzeti Park, dél felől pedig a lenyűgöző lienzi dolomitok öleli körül. Lienzet a napfény városának is nevezik, mivel évente több, mint 2000 napsütéses órával büszkélkedhet.

Lienz bájos városában, és a csodálatos hegyek világában ragyog Tirol első 5 csillagos, luxus wellness szállodája, a Grandhotel Lienz, mely 2009. április 30-án nyitotta meg kapuit, s azóta is neves kitüntetések sorozataiban részesül. Közvetlen az Isel folyó partján, mely Ausztria egyetlen gleccser-folyója, és Lienz történelmi városközpontjától mindössze néhány percre található hotel gazdag kínálattal várja az igényes vendégeket.

A Grandhotel Lienz tulajdonosai, a Simonitsch és a Westreicher család filozófiájának megfelelően, a szálloda nemcsak luxus környezetével kívánja kényeztetni vendégeit, hanem a vendég személyre szabott igényeinek kiszolgálásával is.

A vendéget ebben a varázslatos hangulatban számos élvezet várja: az elegáns és stílusos berendezés, a nagyméretű, legmagasabb igényeket is kiszolgáló szobák és lakosztályok, a kitűnő kulináris élvezetek, a Medical- Spa & Wellness részleg a jó közérzet kialakítására alapozott és a legmodernebb orvosi berendezésekkel felszerelt miliője, mind - mind része a kényeztető luxusnak. A 72 luxus vendégszoba, valamint a négy exkluzív Royal Suite berendezésében, szintenként a bordó, a kék, a zöld dominál az arany szín és sötét színű fával kombinálva.

Az exkluzivitás és a különleges részletek hangulatát őrzi az összesen 640 m2-en elhelyezkedő 5 étterem. Ezen kívül egy bár, egy impozáns szalon kandallóval, és a közvetlenül az Isel folyó partjára néző elegáns szállodaterasz, persze csodálatos kilátással, szolgálja a vendégek kellemes időtöltését.

A Grandhotel Lienz több, mint 1.400 négyzetméteres Spa & Wellness részleggel rendelkezik, ahol belső- és külső medence, 7 kezelőhelyiség, párok részére kialakított ún. “privát spa” található. Továbbá bioszanuna, finn szauna, többféle gőzfürdő, pihenőhelyek, valamint az Isel folyó partján fekvő romantikus kert áll a vendégek rendelkezésére.

Ez év újdonsága a szenzációnak is számító és nemzetközileg kitüntetett AlphaSphere Deluxe készülék világpremiere, melyet egy osztrák művész és kutató fejlesztett ki.

Az űrhajó formáját kölcsönző berendezés használatakor a vendég egy, az érzékekre ható utazást élhet át, hiszen az emberi test összes érzékszervére hat a kezelés.

A spa és wellness területén egy ún. “SymbioMed Medical Care” részleget (245 m2) alakítottak ki, ahol Dr. Peter Lechleitner egyetemi professzor értékes tanácsokkal látja el a hozzá fordulókat. Kezelő-, ultrahang és ergometer vizsgálatokhoz berendezett helyi-ségek, saját laboratórium, a modern kezelések és az alternatív gyógymódok rendkívüli kombinációja várja a vendégeket.

Az ún. "5 Sterne Gourmetpension" - az 5 csillagos ínyenc-ellátás, reggelenként bio-, vitál- és teasarokkal felszerelt svédasztalos ínyencreggelit, esténként négyfogásos ínyenc menüt foglal magába.

A szálloda borospincéjében minden kulináris ínyencséghez fellelhető a megfelelő bor, összesen 150 különböző borfajtából kóstolhat a vendég.

www.grandhotel-lienz.com

Sz.J.

Képek

Grandhotel LienzGrandhotel LienzGrandhotel LienzGrandhotel LienzGrandhotel Lienz

Google Plus

Galéria

Grandhotel Lienz
  • Grandhotel Lienz
  • Grandhotel Lienz
  • Grandhotel Lienz
  • Grandhotel Lienz
  • Grandhotel Lienz

Hirdetés