Hirdetés

II. Motoros Borok Útja Rallye

Google Plus

A fegyelmezett mezőny nem véletlenül tűzte zászlajára a biztonságos közlekedést, egyetlen karcolás nélkül, és vidáman teljesítették a kétnapos versenyt.

„Büszke vagyok az indulókra, hogy a nyár első hétvégéjén fegyelmezetten, nem gyorsan, hanem pontosan, napközben egy korty alkohol elfogyasztása nélkül teljesítették a versenyt. A résztvevők megértették a rallye célját” – nyilatkozta Megay Róbert Péter főszervező. „Örülök, hogy a csapat tagjai odafigyeltek egymásra és a borászokra, így megismerhették a hazai borkészítők hitvallását, hogy mitől is olyan csodálatosak a magyar borok.”

„A Vespa életstílus remekül illett a rallye-hoz, a tájhoz, a csapathoz. Amerre jártunk, érdeklődő, mosolygó tekintetek kísértek.” – summázta élményeit Rieb György, a versenyre vadonatúj Vespákat biztosító NETMOTO Kft. vezetője. „A Vespák idén is kiválóan bírták a gyűrődést, a harminc általunk biztosított motor összesen közel 15 ezer kilométert futott műszaki hiba nélkül. Több motor már gazdára is talált. "

A verseny teljes mezőnye a szombat esti eredményhirdetés előtt még teljesen másért izgult, ugyanis együtt nézték meg a Juventus – Real Madrid Bajnokok Ligája döntőt. Ennek különösképp örülhetett a madridi születésű, 31-es rajtszámú Javier De Santos, aki a Rallye legjobb nemzetközi versenyzőjének járó különdíjat is elhozta.

Az eredmények a következőképp alakultak:

1. hely: Horváth József (24)
2. hely: Mázló Imre – Hídvégi Judit (20)
3. hely: Kis Viktória – Tóvizi-Katona Renáta (7)

Az autózás szerelmesei jobb, ha már most bevésik a naptárba a következő időpontot: augusztus 25-27, ugyanis a nyár utolsó hétvégéjén XXII. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Borok Útja Rallye, mely 3 nap alatt fedez fel újabb és újabb borvidékeket határon innen, és talán egy kicsit azon is túl. Már lehet jelentkezni a borokutja.hu oldalon!

Képek

II. Motoros Borok Útja RallyeII. Motoros Borok Útja RallyeII. Motoros Borok Útja Rallye

Google Plus

Galéria

II. Motoros Borok Útja Rallye
  • II. Motoros Borok Útja Rallye
  • II. Motoros Borok Útja Rallye
  • II. Motoros Borok Útja Rallye

Hirdetés