Hirdetés

Karos Boni Hotel***

Google Plus

Zalakaroson az 1960-as évek elején termálvizet találtak, majd nemsokára megnyílt a gyógyfürdő, melyet fennállása óta több mint 20 millió pihenni, gyógyulni vágyó ember keresett fel.
A fürdőnek köszönhetően beindult az idegenforgalom.

A Karos Boni Hotel*** tulajdonosai személyesen ta­pasztalták meg Zalakaros varázsát. A teljes kikapcsolódás és fizikai regenerálódás érdekében rendszeres vendégei voltak a térségnek, s innen jött az ötlet: „építsünk egy családbarát hotelt, amely immár a saját és más vendégek kényelmét hivatott szolgálni”.

Ági és Gábor nem tétlenkedett. Az álmokból tervek születtek, majd a tervekből valóság. 2010-ben megépült a kiemelkedő szépségű, saját szálloda, amely 16 db kétágyas szobával és 3 db kétszobás apartmannal, összesen 45 férőhellyel várja egész évben a vendégeket.

A tulajdonosok többszörösen megtalálták a számukra ideális helyet. A Karos Boni Hotel*** két perc sétára található a gyógyfürdő új bejáratától.

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy  a szálloda Zalakaros legkellemesebb részén, a város üdülőnegyedében épült. Csend, jó levegő vesz minket körül. A néhány lépésre fekvő erdő szélén gyakran találkozhatunk legelésző őzikékkel.

A szállodában saját wellness-fürdő található, élménymedencével, szaunával, sókamrával, csodálatos kertjében úszómedence, pingpongasztal,  kosárlabda- és többféle gyerekjátékra alkalmas pálya várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket.

A szállodában étterem, grillterasz, büfé és bár is található. A hotel területén zárt helyen lévő parkolási lehetőség is biztosított.

Éttermükben kitűnő reggelivel, ebéddel és vacsorával várják kedves Vendégeiket. Kiváló házias, magyaros ételekkel tudnak szolgálni.

Természetesen Zalakaroson és környékén rengeteg színes program várja a kirándulni vágyókat. Karnyújtásnyi közelségben a Kis-Balaton. Öt-tíz perc autóval a  kápolnapusztai bivalyrezervátum, a nagybakonaki sziklaszurdok, a fenyvespusztai állatsimogató és a Hétvezér Történelmi Kalandpark.

Mindezek szellemében, ha Zalakaros,
akkor Karos Boni Hotel***!

8749 Zalakaros, Üdülő sor 3.
Telefon: +36 20 313 1756
E-mail: info@karosbonihotel.hu
www.karosbonihotel.hu

Google Plus

Hirdetés