Hirdetés

Kis Szilvia - személyi edző és édesanya

Google Plus

A véletlen úgy hozta, hogy e sorok írója – mit sem sejtve - az interjúalanyt éppen kisfia hetedik születésnapjának estéjén hívta fel. A köszöntésen már túl voltak, de az ünnepelt még lázadozott a lefekvés ellen, Kis Szilviának a párja segített a felajzott lurkó altatásában, miközben mi a személyi edzőként dolgozó édesanyával beszélgettünk.

- Tán kérdezni sem kéne: ugye minden a gyerek körül forog, ő határozza meg a személyi tréner életét?

- Igen, ő az első. Őt is a sport szeretetére neveljük, versenyszerűen úszik, dzsúdózik és jetskízik. A vasárnapi közös programok, a családi kirándulások a hétvégi pihenőidő legfontosabb részei életünknek.

- Hét közben pedig öt-hat napot a munka tesz ki...

- Személyi edzőként súlyzós- és saját testsúlyos edzéseket tartok Kispesten, a Diamond Női Mozgásstúdióban, egy vagy két, esetleg három tanítvánnyal foglalkozom egy időben, hangsúlyozottan egyénre szabott edzésprogram alapján, ügyelve arra, hogy a gyakorlatsorok folyamatosan változatosak legyenek.

A munkarendemet a kisfiam határozza meg, főként hozzá igazítom az óráimat. Általában reggeltől délután négyig vagyok, de olykor még este is formálom a hozzám járókat, akik között akad tizennyolc, de hatvanéves is.

Sok speciális esettel találkozom, köztük gerincsérv, különféle derékproblémák, tartáshibák, szülés utáni hasfalproblémák, mint például a szétnyílt hasizom, amely szintén a szakterületem.

- Mire számítson példának okáért egy nyolcvan kilós jelentkező, aki a Facebook oldalán vagy az Instagramon bukkan rá önre, netán ismerősétől hallott jókat Kis Szilvia személyi edzőről?

- Heti 3 alkalmas személyi edzést és egy általam beállított étrend követését javaslom! Akiknek nincs lehetőségük hozzám személyesen eljönni, azoknak nagy segítséget nyújt az online étrend programom, ugyanis egy személyre szabott étrend létfontosságú a hosszú távú siker érdekében.

Hogy élő példával éljek: amikor jön a nyolcvan kilós illető, aki immár hatvanhárom kiló, igazolódik a munkám értelme. Egy másik nagy siker: negyven alatti hölgyről van szó, aki gerincsérvvel jött hozzám, most pedig már szeptemberi maratonfutásra készül...

- Sokakat formált újjá, ha úgy tetszik, gyógyított meg fitneszmódszerekkel. Ki segít a személyi edzőnek?

- A párom, aki az én személyi edzőm... Amúgy nemcsak edzésterveket írunk, s osztjuk meg egymással munkatapasztalatainkat, hanem rendre versenyzünk is: az Extreme Trail Hungary SE tagjaiként indulunk, tényleg extrém akadályfutó viadalokon.

 

Facebook: Kis Szilvia személyi edző

Instagram: @csilvike

Kis Szilvia személyi edző

szilviedzes@gmail.com

 

Képek

Kis Szilvia - személyi edző és édesanyaKis Szilvia - személyi edző és édesanya

Google Plus

Galéria

Kis Szilvia - személyi edző és édesanya
  • Kis Szilvia - személyi edző és édesanya
  • Kis Szilvia - személyi edző és édesanya

Hirdetés