Hirdetés

Önfeledt kikapcsolódás a Velencei-tó partján

Google Plus

Egy hely, ahol ismeretlen fogalom az unalom.

A Közép-Dunántúli Régió szívében, a Velencei-tó partján varázslatos természeti környezetben várja a családokat a Velence Resort & Spa****superior szálloda és wellnessfürdő 179 tóra néző szobával és 7 lakosztállyal.

A gyermekbarát környezet kialakítása, a játékokkal gazdagon felszerelt játszószoba, a wellness részleg gyermekmedencéi, a játszótér és homokozó mind csábító lehetőség a játékra a kisebb és nagyobb gyerekek számára.

A legújabb fejlesztés a közelmúltban átadott három szintes Dzsungel-ház műanyag csúszdával, függőhíddal, „boksz-zsákokkal”, felfújható bójákkal, szivacsfigurákkal, továbbá golyós medencével, műanyag labdákkal, ami elsősorban az óvodás és kisiskolás korosztály számára jelent felhőtlen kikapcsolódást. A KRESZ-táblákkal és kismotorokkal felszerelt pálya pedig játékosan tanít a közlekedési szabályokra.

Mindezek mellett az év minden napjára a gazdag programok kínálata jellemző. A szálloda saját animátorcsapata naponta alkotóműhellyel, változatos tematikus hétvégékkel, kiemelt időszakokban, iskolai szünetekben tematikus napokkal várja a kicsiket és nagyokat, ahol szerepet kap a kreativitás, mozgás, zene, tánc és számtalan kaland. A szálloda kabalafigurája Ele-Fülöp, akivel az esti mini discoban táncolhatnak együtt a gyerekek, akár szüleikkel együtt.

A babákkal és 3 év alatti kisgyermekekkel érkezőkre is gondolva, a vendégek Ringató foglalkozásokon ismerhetik meg az együttes játék, mondókázás és éneklés örömét.

A sok-sok program mellett természetesen a felnőttek is találnak maguknak kikapcsolódási lehetőséget. Lazításhoz a kétszintes, tópanorámás spa és wellness központ széleskörű szolgáltatásaiból válogathatnak. Két szinten 11 kül- és beltéri gyógyvizes- és élménymedence, parkosított strand áll rendelkezésre. Az emeleti szaunaparkban finn-, infra-, fényterápiás bioszauna, gőzkabin, tepidárium, Kneipp-taposó, sókamra, jégzuhatag varázsolja élménnyé az ellazulást. Kényeztető, klasszikus és alternatív masszázskezelések széles tárházából lehet válogatni. Naponta változatos szaunafelöntések teszik teljessé a pihenést.

Aki „mozgásos” élményre vágyik, részt vehet víziaerobik-foglalkozáson, eszközös vízitornán, vagy kipróbálhatja, milyen is az aqua dance. Ha már elég volt a vízből, vendégeink kerékpárral is felfedezhetik a Velencei-tó környékének számos látnivalóját.

www.velencespa.com

Képek

Önfeledt kikapcsolódás a Velencei-tó partjánÖnfeledt kikapcsolódás a Velencei-tó partján

Google Plus

Galéria

Önfeledt kikapcsolódás a Velencei-tó partján
  • Önfeledt kikapcsolódás a Velencei-tó partján
  • Önfeledt kikapcsolódás a Velencei-tó partján

Hirdetés