Hirdetés

Pihentető és gyógyító luxus a Hajdúság szívében

Google Plus

3in1: gyógyászat, szépészet és wellness

A Borostyán Med-Hotel**** & Medical Center a gyógyvizekben gazdag Alföld szívében a szépészet, a gyógyítás és a wellness új dimenzióját tárja fel vendégeinek. A Debrecentől karnyújtásnyira megtalálható, luxus színvonalú kastélyszállodában és magánklinikán a pihenés és a gyógyulás kéz a kézben jár, hisz a hotel gyógyászati központja 14 féle szakrendeléssel (köztük belgyógyászat, gasztroenterológia, kardiológia, bőrgyógyászat, szemészet, fül-orr-gégészet, urológia, nőgyógyászat, reumatológia, sebészet, emlő onkológia), két világszínvonalú műtővel, csúcstechnológiás amerikai és német berendezésekkel és műszerekkel, legmodernebb diagnosztikai eszközökkel (köztük röntgengépek, Dexa csontsűrűség-mérő, teljes spektrum hasi és nyaki ultrahangra, valamint kardiológiára, mammográfia, FotoFinder digitális anyajegyszűrő berendezés), exkluzív menedzserszűrő csomagokkal, csúcstechnológiás Alma lézer szépészeti- és esztétikai eljárásokkal (lézeres intim kezelések, inkontinencia kezelése, horkolás megszüntetése, hajszálér és visszér kezelés, arcfiatalítás, bőrhibák, akné és hegek kezelése, pigmentfolt eltüntetése, rejuvenáció, tetoválás eltüntetés, végleges szőrtelenítés teljes testen, körömgomba eltávolítás) intim környezetben, beutaló nélkül, hatékony és gyors ellátás keretében várja vendégeit. A magánegészségügyi centrumban több mint negyven, szakmailag elismert szakorvos dolgozik, ahol jelenleg a legnagyobb igény az egynapos sebészeti eljárások mellett a plasztikai sebészetet is magába foglaló szépészeti és esztétikai szolgáltatások iránt mutatkozik. A Borostyán Medical Center valóságos szanatórium-paradicsom, hisz a luxus kategóriájú, tágas medical szobák alkalmasak arra, hogy a páciens a vizsgálatok és a beavatkozások alatt akár családja körében gyógyuljon, lábadozzon. A vendégeknek teljes ellátást: reggelit, ebédet, uzsonnát, vacsorát, és igény szerint speciális étrendet kínál a szálloda. Itt nem kórházi körülmények között pihen a beteg, hanem egy idilli négycsillagos szállodában, korrekt és megfizethető árak mellett.

Az üzleti élet szereplőit, cégvezetőket, döntéshozókat komplex menedzserszűrő csomagok várják, ahol egy látogatás alkalmával átfogó, teljes képet adnak az ide érkezők egészségi állapotáról és javaslatot tesznek a szükséges kezelésekre vonatkozóan.

A szálloda célközönségébe a kisgyermekes családok, romantikázni vágyó fiatalok, gyógyulni érkezők és az unokáikkal együtt nyaraló nyugdíjasok tartoznak. A hotel saját kútjából nyert, kiemelkedően magas ásványianyag tartalmú, sós termálvize hatalmas vonzerőt jelent a vendégek körében, továbbá kurriózum, hogy a 14 kül- és beltéri medence teljes vízfelülete több mint duplája a szobák össz-alapterületének. A spa részlegen 4 gyerekmedence, 40 és 16 fős finn szauna, himalája sótéglás infraszauna, gőz-és aromakabin, relaxációs sókamra, masszázs szalon, szauna szeánszok, valamint panorámás napozókert kényezteti a vendégeket. A 47 szobás szálloda 16 közkedvelt mesefigurára épülő tematikus családi lakosztállyal, továbbá mesés nászutas és junior lakosztályokkal nyújt superior kényeztetést.

Az itt működő Hókuszpókusz élmény- és kalandparkban téli-nyári sípálya, hófánk, óriáscsúszdák, 65 elemes erdei drótkötél-pálya, körhinta, kisvasút, gokart pálya, trambulin, lézerharc pálya valamint állatsimogató kínál izgalmas kikapcsolódást. A hotel saját taván vízibiciklizési és csónakázási lehetőség is biztosított.

Borostyán Med-Hotel****

Nyíradony-Tamásipuszta, Akácos út (Debrecentől 12 km-re)

E-mail: info@borostyanmedhotel.hu

Tel.: +36-20-5668888

www.borostyanmedhotel.hu

 

Borostyán Medical Center

E-mail: med@borostyanmedicalcenter.hu

Tel.: +36-20-3399861

www.borostyanmedicalcenter.hu

 

 

Képek

Pihentető és gyógyító luxus a Hajdúság szívébenPihentető és gyógyító luxus a Hajdúság szívébenPihentető és gyógyító luxus a Hajdúság szívébenPihentető és gyógyító luxus a Hajdúság szívében

Google Plus

Galéria

Pihentető és gyógyító luxus a Hajdúság szívében
  • Pihentető és gyógyító luxus a Hajdúság szívében
  • Pihentető és gyógyító luxus a Hajdúság szívében
  • Pihentető és gyógyító luxus a Hajdúság szívében
  • Pihentető és gyógyító luxus a Hajdúság szívében

Hirdetés