Hirdetés

Az első KMS

Google Plus

A Deka Union Kft. az ország egyik legjobb kolbászát előállító családi vállalkozása. Közismert termékeinket a tulajdonos, Dékány Ferenc szakmai elismertsége, tapasztalata és három generáción keresztül megőrzött ízei, hagyományos eljárásai teszik igazán különlegessé és népszerűvé. A Dékány család immár 80 éve őrzi a fűszer, a hús, a paprika keverési arányának titkát. Mindig is fontos volt számunkra, hogy igazodjunk vevőink által elvárt legmagasabb minőségi követelményekhez. Ezért termékeinket a legnagyobb odafigyeléssel készítjük el, így magukban hordozzák a nemes és egyedülálló honi vidéki és falusi ízek jellegét, aromáját.

Termékeink ellenőrzött, kiváló minőségű sertéshúsból készülnek. A kolbászkészítés során a húst hagyományos módon daráljuk, válogatott magyar fűszerek hozzáadása után nyeri el formáját, majd bükkfa aprólékon, füstölőkamrában füstöljük, ezután az érlelés következik. Ezekhez az eljárásokhoz nem használunk sem adalék-, sem gyorsító anyagokat. A termékeink allergén anyagoktól – szója, glutén és laktóz – mentesek, így az allergiás megbetegedésekben szenvedők is fogyaszthatják.

Gyártott termékeink közül 8 féle kolbász nyerte el a Magyar Termék Nagydíjat. A tavalyi évben a Címeres termékcsalád érdemelte ki a SuperBrands és MagyarBrands díjat is.

Az idei évben, Magyarországon a szárazáru termékeket előállító cégek közül elsőként családi vállalkozásunk 4 terméke kapta meg a KMS (Kiváló Minőségű Sertéshús) védjegy használati jogát, melyet a Vidékfejlesztési Minisztériumtól és a Vágóállat- és Hús Terméktanácstól vehettünk át. KMS termékeink: Címeres Ördög Páros kolbász, Címeres Paprikás Páros kolbász, Címeres Paprikás Vastag kolbász, Címeres Kulárés Vastag kolbász. A KMS védjegy azt jelöli, hogy az általunk felhasznált sertéshús alapanyagok csakis Magyarországon felnevelt, GMO mentes kukorica és egyéb szemes gabona alapú, az EU által engedélyezett takarmánnyal etetett sertésekből származik és szigorú minőségbiztosítási és nyomon követhetőségi szempontok szerint készült. Így ezek a termékek csakis 100%-ban magyar alapanyagból előállított kolbászok.

A KMS védjegy és a címkéinken található Dékány aláírás garantálja Önöknek a kellemes ízű és kiváló minőségű termékeket.

Kóstolja meg Ön is kolbászainkat!

www.deka-union.eu

Képek

Az első KMSAz első KMSAz első KMSAz első KMS

Google Plus

Galéria

Az első KMS
  • Az első KMS
  • Az első KMS
  • Az első KMS
  • Az első KMS

Hirdetés