Hirdetés

Kantunić, az adriai ízparadicsom

Google Plus

Járt már az Egészség utcájában? Ha nem, ideje pótolni a mulasztást!  Aki az Adrián pihen, és megéhezik, netán mellette finom nedűre is vágyik, annyi a teendője, hogy végigballag a Crikvenicát Selcével összekötő sétányon – ezt hívják hivatalosan Egészség utcájának -, s útba ejti a közvetlenül a tenger mellett fekvő Kantunić éttermet.

A kulináris élvezetekre fogékonyak azt kapják a kis családi étteremben, amire számítanak, méghozzá a tulajdonos testvérpár jóvoltából. A régi álmukat megvalósító fivérek kezdettől fogva ügyelnek rá, hogy mindig friss alapanyagokból készült szezonális ételeket kínáljanak fel, s persze az adriai konyha tradícióinak megfelelően helyi specialitásokkal rukkoljanak elő.

A svédasztalos Kantunićban gazdag hal- és hússpecialitások között válogathatnak az ide betérők, és persze a kínálatban vegetáriánus ételek is szerepelnek. Hogy még jobban csússzanak a falatok, hamisítatlanul kiváló nedűkkel, minőségi borokkal is szolgálnak. A látogató itt hozzájuthat például az őshonos marhából készült boskarinhoz éppúgy, mint a házi készítésű szarvasgombás tésztához, szomjoltónak pedig ott vannak a horvátországi híres szőlővidékek remekei, mások mellett szlavón és dalmát borkiválóságok között válogathat a vendég.

A házigazdák bátran ígérhetik: kellemes környezetben, igazán otthonos légkörben, barátságos személyzettel várnak mindenkit a selcei étteremben. A vissza-visszatérők ezt már megtapasztalhatták, aki pedig még nem járt itt, ideje, hogy személyesen is meggyőződjön róla: helyesen döntött, amikor a Kantunićot választotta.

www.kantunic.com

Képek

Kantunić, az adriai ízparadicsomKantunić, az adriai ízparadicsomKantunić, az adriai ízparadicsomKantunić, az adriai ízparadicsomKantunić, az adriai ízparadicsom

Google Plus

Galéria

Kantunić, az adriai ízparadicsom
  • Kantunić, az adriai ízparadicsom
  • Kantunić, az adriai ízparadicsom
  • Kantunić, az adriai ízparadicsom
  • Kantunić, az adriai ízparadicsom
  • Kantunić, az adriai ízparadicsom

Hirdetés