Hirdetés

Álomnap, amit mi adhatunk!

Google Plus

Balogh Krisztina és Kruczli Rita a nevünk, szeretettel üdvözlünk Benneteket!
Mi ketten alkotunk egy csapatot, az Álomnap Esküvőszervezés csapatát, azért, hogy az álmaitokat valóra váltsuk. Hogyan kezdődött? Elmeséljük.

Rita - Egy reggel úgy ébredtem, hogy esküvőszervező szeretnék lenni.  Sok esküvőn voltam jelen és mindig jó érzés volt látni és érezni a boldogságot.  A menyasszony, aki mindig gyönyörű, hiszen élete egyik legszebb napját éli meg.  A vőlegény, aki úgy néz leendő feleségére, ahogy máskor talán nem is. Én láttam ilyet, és mondhatom, életem végéig elkísér az érzés. Amikor még a gondolat sem született meg bennem, hogy esküvőszervező szeretnék lenni, már akkor is nagyon boldoggá tett, ha részt vehettem az esküvői előkészületekben, segíthettem kiválasztani a legszebb ruhát, igazgathattam az uszályt, hogy a fényképeken tökéletes legyen minden! A tanfolyam elvégzésével megerősödött bennem, hogy ez az én utam és hivatásom. Okleveles esküvőszervezőként pedig az a legnagyobb álmom, hogy valóra váltsam a Ti álmotokat.

Kriszti -  Egy nap, mikor Rita úgy ébredt, hogy esküvőszervező szeretne lenni és ezt megemlítette nekem, bevallom, elengedtem a fülem mellett. Aztán valahogy mégis csak ott maradt az a „bogár”, mert felhívtam, hogy vágjunk bele közösen. Rájöttem, hogy ez egy csodálatos szakma, ahol emberekkel foglalkozhatok, kreatív és ötletes lehetek, és azt csinálhatom, amit igazán szeretek; szervezni, intézni, álmokat megvalósítani. Az esküvőszervezés rendkívül összetett feladat és nagyon sokat jelent nekem, egy teljesen más és új világ tárult elém, csakis szívvel-lélekkel tudom művelni. Beiratkoztam az esküvőszervező tanfolyamra, ahol a szakma fortélyait elleshettem, így már okleveles esküvőszervezőként tele ambícióval, örömmel, életkedvvel vetettem bele magam a munkába. Élvezem minden egyes percét, az első találkozástól egészen az utolsó vendég távozásáig, hogy az álomból, a Ti álmaitokból valóság legyen.

Hivatásunkról: A tökéletes esküvőhöz a menyasszony és a vőlegény elengedhetetlen partnere az esküvőszervező. A mi feladatunk az, hogy az összes szervezéssel járó gondot, problémát levegyük a vállatokról és megtaláljuk a költséghatékony megoldásokat az igényeitek, elképzeléseitek szem előtt tartásával. Igény szerint mi is jelen vagyunk az álomnapon, és mint két láthatatlan angyal odafigyelünk a legapróbb részletekre, hogy minden tökéletes legyen. Miért válasszatok minket? Mi az első perctől úgy gondoljuk, hogy csak akkor tudunk hitelesek lenni és a legjobbat nyújtani Nektek, ha személyesen találkozunk Veletek.  Kötetlenül beszélgessünk 1-2 órán keresztül és ez alatt az idő alatt megismerjük egymás gondolatait. Az esküvőszervező és a pár között több hónapig tart ez a bizalmas kapcsolat, hiszen a legszebb napra készülünk Veletek közösen. Sok boldogságot kívánunk!

www.alomnap.hu

Képek

Álomnap, amit mi adhatunk!Álomnap, amit mi adhatunk!Álomnap, amit mi adhatunk!Álomnap, amit mi adhatunk!

Google Plus

Galéria

Álomnap, amit mi adhatunk!
  • Álomnap, amit mi adhatunk!
  • Álomnap, amit mi adhatunk!
  • Álomnap, amit mi adhatunk!
  • Álomnap, amit mi adhatunk!

Hirdetés