Hirdetés

Babos Síklub Zuglói Síiskola

Google Plus

Szeptembertől egészen április végéig vidám, szakképzett oktatói csapat várja a síelni és snowboardozni vágyó gyermekeket és felnőtteket a zuglói műanyag sípályán.

A családias hangulat, a jól felszerelt és kivilágított pálya, a színes programokat kínáló, képzett oktatók miatt közkedvelt zuglói síiskola idén szeptemberben kezdi meg 10. szezonját.

Magyarországon, a síparadicsomok hiánya miatt, már az 1980-as évektől létezik műanyagpályás síoktatás. A Zuglói Síiskola 2005–2013 között a Fogarasi Síiskola tagjaként működött, majd 2013 őszétől önállósodva Babos Síklub néven folytatja tovább tevékenységét. A magasan kvalifikált oktatócsapat munkáját Babos Sándor, a Síoktatók Magyarországi Szövetségének szakmai alelnöke vezeti. A pálya Pest bel- és külvárosából vagy az M0-ás, M3-as vonzáskörzetébe eső településekről is könnyen elérhető.

A síiskola számos lehetőséget kínál a sportolni vágyó gyermekek és felnőttek számára egyaránt. A műanyagpályás síoktatás szeptembertől áprilisig tart. Ilyenkor a Babos Síklub csapata időjárástól és napszaktól függetlenül a szezon minden napján várja lelkes tanítványait. Céljuk, hogy szakképzett oktatók segítségével mindenki saját sítudásának megfelelő képzésben részesüljön, az első lépésektől kezdve egészen a haladó technikák elsajátításáig. A kezdők kontrollált, biztonságos környezetben tanulhatják meg a síelés alapjait, úgy, hogy a későbbiekben magabiztosan tudjanak lécre állni a havas sípályákon is. Haladó síelők számára a technikai csiszolás, hibajavítás és az új trükkök begyakorlása garantált. A műanyagpályás síoktatásokon lehetőség van csoportos, illetve magánórás foglalkozásokon való részvételre is. A Babos Síklub csapata fiatalos, lendületes oktatókból áll, így az órákon niztosítva van a jókedv és az élményszerzés.

A műanyag pályán szakképzett snowboardoktatók segítségével snowboardozni is lehet tanulni.

A klub a tagjainak Európa különböző síterepeire szervez túrákat. Itt a már jól ismert síoktatóik tartanak 2*2 órás oktatást gyermekek és felnőttek számára is, tudásszintnek megfelelően. Oktatóik a síoktatáson kívül egyéb játékos foglalkozásokkal, sportprogramokkal kedveskednek vendégeiknek.

További információ a Babos Síklubról: babos-siklub.hu
https://www.facebook.com/babossiklub

Képek

Babos Síklub Zuglói SíiskolaBabos Síklub Zuglói SíiskolaBabos Síklub Zuglói Síiskola

Google Plus

Galéria

Babos Síklub Zuglói Síiskola
  • Babos Síklub Zuglói Síiskola
  • Babos Síklub Zuglói Síiskola
  • Babos Síklub Zuglói Síiskola

Hirdetés