Hirdetés

A családbarát szálloda: Urbanhof Panzió

Google Plus

Az URBANHOF Panzió Családbarát programjai Ausztriában.

Érezte már úgy, hogy jó lenne elmenni síelni a gyerekekkel, de akkor egy percet se tud a párjával, barátaival tölteni?

Érezte már azt, hogy egy téli kikapcsolódásról úgy tért haza, mint akit kifacsartak!?

Az URBANHOF Családi Panzió erre a problémára keresi a megoldást hosszú évek óta.

De mi is az a családbarát szálloda?

Családbarát szállodának lenni tömören annyit tesz: mosolyogva viselik rohangáló, kurjongató gyermekeink rajcsúrozását, sőt még segítenek is lefoglalni őket.

Téli programjainkat ezért kifejezetten kisgyermekes családok igényeihez igazítva szervezzük.

Az URBANHOF Panzió 510 kilométerre Budapesttől, Salzburg tartományban található.

Panziónk komplett animátorcsapattal várja a sízésre vágyó családokat.

Egyszerre 6-8 magyar fiatal, fiúk és lányok várják a vendégeket.

A csapat tagja egy szakképzett, tapasztalt gyermekfelügyelő, aki délelőtt a síovi csetlő-botló lurkóinak legfőbb támasza a bébipályákon vagy akár a legapróbbak játszópartnere a hóban. Délutánjait már a ház jól felszerelt játszószobájában tölti, hogy mire a srácok megérkeznek a sípályákról, izgalmas, érdekes foglakozásokkal várja őket.

A többiek fő feladata a síoktatás, de jobban szeretik magukat „hivatásos mulattatónak” nevezni, hiszen a napi tevékenységük nem csak abból áll, hogy csoportokba szervezik gyerekek és felnőttek csapatait és tanítgatják őket a síelés tudományára.

Délelőtt, délután komoly oktatásban részesítenek mindenkit, aki beáll csoportjaikba. De nemcsak oktatják a rájuk bízott csapatot, hanem jó hangulatot teremtenek, és óvják, védik csoportot.

Ám az oktatás végén sem tűnnek el. Van, aki a szaunában várja a szülőket egy-egy jó szaunaszeánszra, míg gyermekeik biztonságban rosszcsontkodnak a játszóházban. És van, aki az éjszakai sízésre vagy a hótappancstúrára csábítgatja a lelkes résztvevőket.

Mindeközben a ház személyzete folyamatosan a vendégek magas színvonalú ellátásán szorgoskodik. Szakácsunk lesi a vendégek kívánságait. A menüket úgy állítja össze, hogy közben nem hagyja figyelmen kívül a helyi tradíciókat, és gyermekmenüvel is készül, ami nem csak a sült krumplit és a rántott dinó falatokat jelenti.

Ha kipihenten szeretne hazatérni téli üdüléséről, keresse csapatunkat a www.slidesc.hu, internet címen, vagy hívjon most a +36 30 288 73 07-es telefonszámon.

Képek

A családbarát szálloda: Urbanhof PanzióA családbarát szálloda: Urbanhof PanzióA családbarát szálloda: Urbanhof PanzióA családbarát szálloda: Urbanhof PanzióA családbarát szálloda: Urbanhof PanzióA családbarát szálloda: Urbanhof Panzió

Google Plus

Galéria

A családbarát szálloda: Urbanhof Panzió
  • A családbarát szálloda: Urbanhof Panzió
  • A családbarát szálloda: Urbanhof Panzió
  • A családbarát szálloda: Urbanhof Panzió
  • A családbarát szálloda: Urbanhof Panzió
  • A családbarát szálloda: Urbanhof Panzió
  • A családbarát szálloda: Urbanhof Panzió

Hirdetés