Hirdetés

Ékszerdoboz kéznek, léleknek

Google Plus

Igazán különleges élményben lehet része annak, aki ellátogat Bars Yvette Ynails körömszalonjába. Az ajtón belépve rögtön sejteni lehet, hogy a szép manikűrnél biztos többet kapunk a látogatástól. A gyönyörűen berendezett, aranyozott díszítéssel és puha szőnyeggel borított kis szalonban igazi istennőnek érezhetjük magunkat, miközben a szakember a legdivatosabb körömépítési technikával varázsolja széppé kezünket. Lead vége

A kilincset lenyomva a vendégnek olyan érzése támad, mintha egy másik világba nyitott volna be. A küszöbön átlépve arannyal díszített krémszínű falak, puha szőnyeg és aranyszínű bársonyfotel fogadja a szépülni vágyókat.

Szándékosan nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy valami igazán különlegeset alkossak az üzlet megnyitásával. Hosszú évek óta foglalkozom műkörömépítéssel, több szalonban dolgoztam és az évek alatt megfogalmazódott bennem, hogy ha egyszer lehetőségem nyílna rá, akkor milyen helyet álmodnék magamnak. Fontos, hogy egy olyan barátságos, hívogató közeget teremtsek, ahol én is és a vendégeim is jól érzik magukat abban a másfél órában, amit nálam eltöltenek. Csend és nyugalom van, nem zúg mellettünk a hajszárító, nem kiabálnak keresztül az üzleten más vendégek. Ha valaki eljön hozzám, akkor az idő alatt csakis rá figyelek, meghallgatom, miközben szépítem a kezét. A körmözés mellett kell, hogy a vendégek érezzék, hogy törődöm velük és gyakran bonyolódunk komoly beszélgetésekbe az élet nagy dolgairól. Nagyon boldog vagyok, amikor megtisztelnek a bizalmukkal és sokszor olyan történeteket is elmesélnek, amiket még a legközelebbi családtagoknak, barátoknak sem mondanának el.

A szalonban látható fényképeken, körömkorongokon nagyon különböző formákat, díszítési technikákat lehet látni. Általában konkrét óhajjal érkeznek a vendégek, vagy Önre bízzák, mit álmodik a kezükre?

A műköröm készítésnek is megvan a saját divatja. Hosszú évekkel ezelőtt még műanyag tippet ragasztottunk, arra került zselé vagy porcelán, majd kilakkoztuk a körmöt. Ma már nagyon modern technikával és újszerű anyagokkal dolgozunk, amik egészen másfajta körömépítést tesznek lehetővé. A különleges hosszak, formák és díszítések mellett fontos szempont a hordhatóság is, így ezért először mindig tájékozódom, milyen típusú körmöt szeretne a vendég. A körmök formája tekintetében folyamatosan változik a trend, a tavaly divatos nagyon hosszú és nagyon hegyes úgynevezett stiletto-t a mandula és a balerinaformák váltották fel. Ez utóbbinál egy szűkített kockaformára kell gondolni, mely ránézésre egy balerinacipőre hasonlít. A hagyományos körömlakkozást szinte teljesen kiszorította a gél lakkozás, mely során színes gél lakkot viszünk fel a vendég körmére. Az anyag UV fénnyel működő lámpa alatt köt meg, és a korábbi hosszas száradási idő pár percre rövidül. Nem mellesleg ezzel a technikával akár három hétig is szép marad a lakkozott köröm. A díszítések tekintetében nagyon szeretek a színekkel, csillogó anyagokkal dolgozni, most nagy divat az úgynevezett ombre és a babyboomer. Ez utóbbinál a francia körömvégeket csillogó átmenetes technikával dolgozzuk ki. Nyáron a neon színek hódítanak majd ismét, melyeket pasztel árnyalatokkal lehet finomítani. A díszítések végtelenül variálhatóak, akár minden körmöt más színűre is festhetünk, használhatunk matt vagy magas fényű anyagokat. A vendégek rendszerint már alig várják, hogy lenőjön a körmük és újabb stílust próbálhassanak ki. Kedvelem az ornamentikus mintákat is, magam is gyakran készítem, kissé időigényes, de a végeredmény magáért beszél. A vendégeim gyakran rám bízzák, hogy milyen körömmel lepem meg őket, ilyenkor azt tartom szem előtt, hogy az egyéniségükhöz leginkább megfelelő stílust találjuk meg. A mottóm a következő: „A jól sikerült köröm egy csipet boldogságot is ad a hétköznapokban, hiszen ennyit minden Nő megérdemel!”

Francsics Annamária

Képek

Ékszerdoboz kéznek, léleknekÉkszerdoboz kéznek, léleknekÉkszerdoboz kéznek, léleknekÉkszerdoboz kéznek, léleknekÉkszerdoboz kéznek, léleknekÉkszerdoboz kéznek, léleknekÉkszerdoboz kéznek, léleknekÉkszerdoboz kéznek, léleknek

Google Plus

Galéria

Ékszerdoboz kéznek, léleknek
  • Ékszerdoboz kéznek, léleknek
  • Ékszerdoboz kéznek, léleknek
  • Ékszerdoboz kéznek, léleknek
  • Ékszerdoboz kéznek, léleknek
  • Ékszerdoboz kéznek, léleknek
  • Ékszerdoboz kéznek, léleknek
  • Ékszerdoboz kéznek, léleknek
  • Ékszerdoboz kéznek, léleknek

Hirdetés