Hirdetés

A Firefly kiterjesztett valósága

Google Plus

A Firefly, más néven FOM Kft. 2008-ban kezdte el nyomdaipari szolgáltatását, mára már ismert és elismert szereplője a nyomdavilágnak. A szokványostól eltérő, különleges és innovatív megoldásaik, a kitűnő minőség és a szolgáltatás magas színvonala gyorsan sikeressé tette a vállalkozást, megteremtve a lehetőségét egy HP Indigo digitális-ofszet nyomdagép beruházásának. A technológia már harmadik éve üzemel , a nyomatok minősége felülmúlhatatlan, a kapacitás kimeríthetetlen.

A csúcstechnológia telepítése egyúttal azt is jelentette, hogy nyomdatechnikai téren lezárult a továbblépés útja. A cég tulajdonosa viszont eltökélt híve a fejlődésnek és a jövőbe mutató megoldásoknak, ezért jogosan merült fel az ötlete a print és az online megoldások kombinálásának.

Mivel lehetne még látványosabbá tenni egy nyomtatott képet? Különleges felületkezelés? Prémium minőségű alapanyagok? Talán ez is megoldás, de a kivitelezési költségek, különösen nagy példányszámban, elveszik a potenciális megrendelők kedvét.

Erre kínál a Firefly megoldást legújabb zászlóshajójával, a Flagship AR elnevezésű kiterjesztett valóság applikációval, amely ingyenesen letölthető Android és IOS rendszerekre. Az alkalmazást elindítva, okostelefonunkat vagy tabletünket az adott kép fölé tartva automatikusan további releváns tartalmakat nézhetünk meg, oszthatunk meg ismerőseinkkel, amiket akár saját magunk is szerkeszthetünk.

Életünk legfontosabb eseményeiről kép- és videofelvételeket készítünk. Házasságkötés, nyaralás, diplomaosztó, gyermek születése mind olyan mozzanat, amire szívesen gondolunk vissza mindig. Mától nem szükséges a számítógépén előkeresgetnie a legkedvesebb videóit, egyszerűen társítsa a kinyomtatott képhez, és élje újra emlékeit bárhol, bármikor. Életre kelnek a fotók, nyaralásáról képeslapon küldheti haza a valós időben felvett rövid videóit!

A vállalatok nagy gondot fordítanak arra, hogy reklámüzeneteiket eljuttassák a célcsoporthoz. A Flagship AR alkalmazás lehetővé teszi, hogy célzott üzenetet küldjön az ügyfeleinek egy magazin hirdetésén, dm levél formájában, szórólapon, élő hanggal is megszólítva a vásárlót.

Csak a képzelet szabhat határt!

Mit kell tennie?

Töltse le a Flagship AR alkalmazást a Goggle Play vagy az Apple Store áruházakból ingyenesen, keresse a Flagship logót a nyomdai termékeken, vagy regisztráljon a www.flagship.hu oldalon, párosítsa saját fotóját saját videójával, és rendelje meg a szolgáltatást a Firefly-tól.

Tesztelje az alkalmazást magazinunk címlapfotóján, illetve a belső oldalakon a  ikonnal jelölt képeken, hirdetéseken!

Bővebb információ:
Firefly nyomda, Tóth Gergely,
1033 Budapest, Csikós u. 8.
Telefon: (1) 240 43 53

Képek

A Firefly kiterjesztett valóságaA Firefly kiterjesztett valóságaA Firefly kiterjesztett valóságaA Firefly kiterjesztett valóságaA Firefly kiterjesztett valóságaA Firefly kiterjesztett valóságaA Firefly kiterjesztett valóságaA Firefly kiterjesztett valósága

Google Plus

Galéria

A Firefly kiterjesztett valósága
  • A Firefly kiterjesztett valósága
  • A Firefly kiterjesztett valósága
  • A Firefly kiterjesztett valósága
  • A Firefly kiterjesztett valósága
  • A Firefly kiterjesztett valósága
  • A Firefly kiterjesztett valósága
  • A Firefly kiterjesztett valósága
  • A Firefly kiterjesztett valósága

Hirdetés