Hirdetés

Groupama a sportban

Google Plus

A Groupama Garancia Biztosító neve a hazai sportélet több szimbólumával is összeforrt.

Interjú Csonka Istvánnal, a Groupama Garancia Biztosító értékesítési és marketing vezérigazgató-helyettesével

Miért tartja a Groupama Garancia Biztosító kiemelten fontosnak a sport támogatását?
Társaságunk társadalmi felelősségvállalási tevékenységének egyik legfontosabb célkitűzése az egészséges életmódra nevelés. Ennek jegyében a sportszövetségekkel fennálló kapcsolataink több évre nyúlnak vissza, 2010 óta a Magyar Labdarúgó Szövetség, 2013-tól pedig a Magyar Úszó Szövetség hivatalos biztosítója és támogatója vagyunk.

Tavaly újabb szintre emelték a szponzorációs tevékenységüket, hiszen egy Magyarországon addig még egyedülálló döntést hoztak.
Igen, a Groupama Garancia Biztosító hivatalos névadó partnere lett az FTC új, nemzetközi színvonalú technológiával épült stadionjának. Bár Európában már ismert és elfogadott gyakorlat, hogy egy stadion nevét a fő támogatóról kapja, itthon ez még szinte újdonságnak számított és talán számít a mai napig. Döntésünkre azóta is büszkék vagyunk, és külön örülünk annak, hogy a Groupama Aréna a hazai labdarúgómeccsek mellett koncerteknek, konferenciáknak és kulturális rendezvényeknek is helyt ad majd, így a világszínvonalú létesítmény a családi kikapcsolódás új központjává is válik.

Szintén a 2014-es év bejelentése volt, hogy az úszócsillag Hosszú Katinkával írtak alá megállapodást, a legfrissebb hírek szerint pedig még több élsportoló támogatói lettek.
Tavaly decemberben valóban kiemelt partnerei lettünk az elmúlt évek egyik legtehetségesebb és legsikeresebb úszójának, Hosszú Katinkának. Szerettük volna, hogy a szövetségek támogatása mellett elismerhessük az élsportban végzett kitartó munkát és eredményeket is, és azt hiszem, Hosszú Katinka választásával jó döntést hoztunk, hiszen csak 2014-ben négy hónap alatt kilenc világrekordot ért el, az év végén pedig a világ és Európa legjobb úszónőjének választották.

Hosszú Katinka támogatása mellett a sajtó számára májusban bemutatott RioKlub is lehetőséget teremt számunkra, hogy támogathassunk olyan sportolókat, akik a 2016-os olimpiai játékokon képviselik hazánkat. Bízunk benne, hogy a RioKlub gyémánt fokozatú támogatójaként még inkább hozzájárulhatunk a sportolók és egyben az ország sportsikereihez.

Képek

Groupama a sportban

Google Plus

Galéria

Groupama a sportban

Hirdetés