Hirdetés

Karibi feeling a Lupán

Google Plus

Nemsokára ott fogunk tartani, hogy Budapestet a “tengerpartjáról” is emlegetni fogják, pedig nincs is tengere. De partja lesz, vagyis már van is, a főváros északi határától mindössze 3 kilométerre. Úgy hívják, Lupa, és nyit május 26-án.

Budapest és Szentendre között, a 11-es főút Duna felőli oldalán található, méreteiben is egyedülálló Lupa-tavat eddig is a kristálytiszta vize és a hihetetlenül türkizkék színe miatt kedvelték, akik a tiltás ellenére lejártak a „Lupára”. Tavaly azonban, egy rövid próbaüzem erejéig legális stranddá varázsolták a helyszínt, idén pedig már egy hatalmas beruházással tették a fürödni és sportolni vágyóknak komfortossá és biztonságossá a területet.

A tavalyi főpróba óta megnégyszerezték a strandolásra alkalmas partszakaszokat, valamint az egész területet világító fehér homokkal töltötték fel. Így egy hazánkban egyedülálló 2,5 km-es, a „karibi beachek” pálmafás hangulatát idevarázsló luxus strand, és a hozzá kapcsolódó elképesztően színes szolgáltatások nyújtanak majd pihenést, kikapcsolódást minden látogatónak a nyári napokban.

Lupa-tó kínálata sport és gasztro terén is nagyon látványos lesz. Az ország legnagyobb vízi kalandparkja is itt található, de a közép-európai régió legnagyobb wakeboard centruma is itt épül fel.  Emellett búvárcentrum, extrém vízi sportágak, SUP, surf, meg persze a különböző evezős és vitorlás ágak is elérhetőek lesznek.

Amennyiben az időjárás is kedvező lesz, a Lupa-tó május 26-án megnyitja kapuit. A Lupa-tavat többféle célcsoport igényeit kiszolgálandó, két részre osztották, különböző jegyárakkal és az árakhoz illeszkedő szolgáltatásokkal biztosítva a vendégek tökéletes kikapcsolódását. A belépők differenciáltak lesznek, lesz felnőtt, gyerek és családi jegy, de lesz kifejezetten sportoló jegy is, és kaphatók lesznek szezonbérletek is. Délután 5 órától „sunset” jeggyel még olcsóbban lehet majd kijönni.  

www.lupato.hu

Képek

Karibi feeling a LupánKaribi feeling a LupánKaribi feeling a Lupán

Google Plus

Galéria

Karibi feeling a Lupán
  • Karibi feeling a Lupán
  • Karibi feeling a Lupán
  • Karibi feeling a Lupán

Hirdetés