Hirdetés

Nassfeld - klassz hely!

Google Plus

Nyakunkon a síszezon, irány az Alpok, azon belül is Nassfeld, amely több repülőtérről, autóval az A10-es, A2-es és A23-as autópályáról, vagy éppenséggel vonattal is könnyen elérhető. A helyszínen is rendben a közlekedés: ingyenes síbusz szolgálja az érkezőket az egész havas régióban.

Az, hogy a panoráma csodás, tudvalévő, az tán kevésbé, hogy január utolsó hétvégéjén rendezik meg itt a világ leghosszabb amatőröknek szóló síversenyét. Aztán január 21. és február 4. között zajlik egy mozgalmas élményt ígérő, tizenegy várost érintő túra, majd - már a tavaszköszöntés jegyében - március 18-án vízicsúszda-verseny kínál egyedi izgalmakat, s még inkább különleges ínyencségnek számít a zenei és sífesztivál március 27. és április 2. között.

Ha a decemberi időpontból kicsúsznának, van 2017 elejére szóló ajánlat is a gyermekes családoknak: január 7. és 21., valamint március 18. és április 17. között a 10 éven aluliak ingyen síelhetnek, és szállhatnak meg a felnőttekkel egy szobában. Emellett síoktatás, gyerekfelügyelet és síóvoda is fellelhető a kínálatban.

A nagyobbakat nem csupán számos nappali élmény, hanem – hétvégenként - éjszakai síelés is várja: január 7-től március 4-ig minden szombaton meghosszabbított nyitva tartás mellett vehetik igénybe a vállalkozó kedvűek az Alpok leghosszabb kivilágított sípályáját.

Nassfeld ismérvei közé tartozik, hogy 110 kilométeres, folyamatosan karbantartott pályája van 30 modern sífelvonóval, 350 hóágyúval ellátva – vagyis garantált az állandó fehér lepel. A még jobb közérzetet 25 alpesi hütte és étterem biztosítja a síterep tőszomszédságában, s míg ki, a havas lejtőkre rengeteg napsütéses óra is csábítja a tél sportos örömeire fogékonyakat, benn az osztrák vendégszeretet és az olaszos életérzés együttesen kényezteti az éhes-szomjas vendégeket.

Több helyütt van mód szánkózásra is, de éppenséggel aki óhajtja, elkészítheti a saját sívideóját is, megörökítve nassfeldi – majdan odahaza is feleleveníthető – jeles pillanatait.

(Részletek: telefonon (+36-1-329-6355) és/vagy emailen: magyar@nassfeld.at)

Képek

Nassfeld - klassz hely!Nassfeld - klassz hely!Nassfeld - klassz hely!Nassfeld - klassz hely!Nassfeld - klassz hely!

Google Plus

Galéria

Nassfeld - klassz hely!
  • Nassfeld - klassz hely!
  • Nassfeld - klassz hely!
  • Nassfeld - klassz hely!
  • Nassfeld - klassz hely!
  • Nassfeld - klassz hely!

Hirdetés