Hirdetés

Senior Program indul a Springday Health Clubban

Google Plus

Az élet 60 év felett sem áll meg – halljuk ezt sokszor. De vajon elgondolkozunk azon egy pillanatig is, hogy a sport valójában mennyire fontos az életünkben? Amíg fiatalabbak és fittebbek vagyunk, természetesnek vesszük a jó erőnlétünket és az egészségünket. Ám az idő előrehaladtával jelentkeznek az ízületi problémák, energiánk fokozatosan csökken, és szép lassan egyre inkább hanyagoljuk a mozgást.

Szeretnél az unokáddal is játszani? Tegyél egészségedért, mi segítünk!
Senior programunkat elsősorban a 60 év felettieknek ajánljuk, akik éreznek magukban lendületet, erőt, hogy fenntartsák, aktív sportolásukat vagy éppen most szeretnének belevágni egy új életbe.

Magyarországon egyedülálló módon egy olyan komplett programot biztosítunk senior vendégeinknek, ahol bármi is legyen a cél  – fogyás, erőnlét fejlesztése, aktív sportolás fenntartása – minden segítséget megadunk ahhoz, hogy elérje.

Mitől hatékony a Senior Program?
A programunkat úgy építettük fel, hogy edzettségi állapottól függetlenül biztonságosan bárki elkezdheti. Személyes figyelmet és támogatást adunk, amely folyamatos motivációhoz és sikerélményhez juttatja vendégeinket.

A programunk első lépéseként egy teljes testösszetétel-meghatározást végzünk, amely meghatározza az izom - zsír arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan fontos adatot, amely egy kiinduló pontot biztosít a későbbi edzéshez. Egy program segítségével összeállítunk akár egy teljes hónapra a célokat támogató étrendet.

A Senior Program egyik meghatározó része a Milon köredzés, ami a teljes test edzését valósítja meg 36 perc alatt. Örömteli és kreatív edzésforma. Ennek a mozgásformának számos kedvező hatása van, mint például a hát- és ízületfájdalom csökkentése, ízületi betegségek megelőzése (csontritkulás, ízületi gyulladás), testtartás javítása, állóképesség növelése. Személyre szabott beállítás alapján mindenki a saját adottságainak megfelelően tudja használni a gépeket.

A programunkban benne van a wellness részlegünk használata is, amely tökéletes kiegészítése egy fárasztó napnak. Továbbá lehetőség van a csoportos senior  - tornaóráinkon is részt venni, ahol egy fantasztikus közösség tagjaként, egymást ösztönözve haladhatnak vendégeink a cél felé.

Senior Program

*Testösszetétel meghatározás * Teljes testedzés 36 perc alatt * Étrendprogram * Wellness részleg használata * Senior torna * Díjmentes parkolás

www.springday.hu

Képek

Senior Program indul a Springday Health ClubbanSenior Program indul a Springday Health ClubbanSenior Program indul a Springday Health ClubbanSenior Program indul a Springday Health Clubban

Google Plus

Galéria

Senior Program indul a Springday Health Clubban
  • Senior Program indul a Springday Health Clubban
  • Senior Program indul a Springday Health Clubban
  • Senior Program indul a Springday Health Clubban
  • Senior Program indul a Springday Health Clubban

Hirdetés