Hirdetés

A jövő ingatlanosai: a kiválasztottak

Google Plus

Konferenciát rendez a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége.

Akik ezen a piacon mozognak, akár eladóként, akár vevőként, de természetesen leginkább ingatlanosként, azoknak tudják: ez már nem ugyanaz a szakma, mint néhány éve volt. Az ingatlanközvetítőknek rengeteg új kihívással kell megküzdeniük. A MIOSZ vezetői ezt felismerve rendezik meg október 9-én a Sugár Moziban az ingatlanközvetítők konferenciáját, amelyet útmutatónak szánnak a sikeres ingatlanozáshoz a digitális eszközök világában.

Az egész napos eseményen szembesítik a szakmában dolgozókat azzal, hogy manapság az emberek bizalmatlanabbak és sokan az ingatlanosokat kóklernek és etikátlannak tartják. Ráadásul ma az ingatlanozás már nem csak a telefonhívásokból, az adminisztrációból és a lakások bemutatásából áll. Az internetes- és azon belül a közösségi média marketing a legtöbb ingatlanközvetítő számára egy teljesen ismeretlen terület.

Éppen ezért a konferencia két fő üzenete a résztvevőknek: ha sikeres akarsz lenni, nemcsak etikusnak kell lenned, de annak is kell látszanod. Továbbá ismerni kell és használni a jövő digitális eszközeit, hogy az ingatlanközvetítő szolgáltatásának minősége javuljon.

Szóval üzenjük minden ingatlanosnak, aki lépést akar tartani a jövő kihívásaival: találkozunk október 9-én!

Képek

A jövő ingatlanosai: a kiválasztottak

Google Plus

Galéria

A jövő ingatlanosai: a kiválasztottak

Hirdetés