Hirdetés

Ékkő eladó

Google Plus

Szombathely egyik ékköve az a családiház-komplexum, amely most eladó. A luxus, az igényesség, a szépség, a kényelem és a minőség találkozik itt, a belváros peremén, csendes környezetben fekvő épületegyüttesben, amely - 119,9 millió forintos irányáron - várja új tulajdonosát.

„A mai világban talán szokatlan polgári stílust jeleníti meg a ház, amely onnan ered, hogy én egy ilyen családban nőttem fel. Egyik jellemzője az alsó szint tekintélyes belmagassága” – mesélte Kovács Jenő, aki – építőmérnök lévén – a háromszintes, csaknem 400 négyzetméteres alapterületű épület és a 100 négyzetméteres, hátsó ház megszületésében is jelentős szerepet vállalt. „Ez már a harmadik családi házam, az első kettő tapasztalatait felhasználva építettem 2006-2007-ben. Hogy miért ekkora? Amikor nekivágtam, már hét gyermekem volt – most tíz van -, és édesanyám is velünk lakott. Szóval a család nagysága hozta azt, hogy ez a ház ilyen nagy lett.”

Kovács Jenő szerint a ház fő értéke a 48 centis téglafal, s a háromrétegű nyílászáróknak is köszönhetően a hőmegtartó képessége többszöröse egy manapság épülő házénak. Ezért is rendkívül alacsony a fűtési költsége. Garázsból három is akad, szobából kilenc, aztán van négy fürdőszoba, továbbá hatalmas nappali, óriási étkező, gépesített konyha, kandalló, üvegtetős terasz, óriási kert, s még megannyi más...

 

Képek

Ékkő eladóÉkkő eladóÉkkő eladóÉkkő eladó

Google Plus

Galéria

Ékkő eladó
  • Ékkő eladó
  • Ékkő eladó
  • Ékkő eladó
  • Ékkő eladó

Hirdetés