Ronaldo Eb-győztes

Hogy eddig nem került napvilágra, különösen annak fényében érdekes, hogy Ronaldo gyakorlatilag minden lépését óriási médiafigyelem kíséri. De most megtörtént, hogy csak péntek este a 101greatgoalson keresztül terjedt el a világban Ronaldo nyári öltözői beszéde, amelyet a portugál válogatott Eb-győzelme után mondott a többieknek.

Ronaldo egyszerre érzékeny, erőteljes és leginkább őszintének látszó beszédének a lényege, hogy bár senki nem hitt a portugálok végső győzelmében, de ők mégis megcsinálták, és ezért mindenkinek megköszönte: a játékosoktól kezdve a csapat kisegítő személyzetén át a szövetségi kapitányig, Fernando Santosig. Természetesen beleértve a bátyját is.

A játékosok olyan csendben hallgatták végig a beszédet, hogy a légy zümmögését is meg lehetett volna hallani.

És persze, ezúttal Ronaldo a valódi hős, hiszen nélküle a portugálok, meglehet, a csoportból sem jutottak volna tovább. Ugye mindenki emlékszik, a háromszoros aranylabdás micsoda teljesítményt vitt végig például Magyarország ellen, majd a döntőben már a meccs elején olyan csúnyán megrúgták, hogy nem tudta folytatni a játékot, de az istenek vele, illetve velük voltak.

Éshogy ezzel a csapattársai is egyetértettek, arra bizonyíték a beszéd végén felhangzó ronaldós BÚÚÚ!

Megosztom