Hirdetés

Nyaraljon Karintiában!

Google Plus

A festői Ossiach-i tó, Landskron vára, az Alpok varázslatos csipkéi nyújtanak páratlan miliőt mindazoknak, akik a Karintiában fekvő Jäger Hotelt választják késő tavaszi, nyári úticéljuknak. Budapesttől végig autópályán lehet megközelíteni. Annenheim 2 kilométerre található az autópályától. Karnyújtásnyira fekszik tőle Villach és Klagenfurt, valamint az ezer tó vidékének számtalan tava, melyek közül legismertebb a Wörth-i tó. A szlovén és az olasz határ is alig 20 kilométernyire található.

A nyaralókat az Ossiach-i tó fürdésre kiválóan alkalmas, a Balatonhoz hasonló hőfokú vize hívogatja, mely mindössze 500 m-re terül el a hoteltől. 

A környék bőséges lehetőséget kínál kerékpáros kirándulásra, de találhatunk a közelben lovardát, teniszpályát, vízisí-, szörf-, vitorlás- és búvárközpontot, a veszélyt kedvelőknek pedig ott van a siklóernyős centrum.

Aki pedig aktív, természetközeli élményre vágyik, azt a Gerlitzen 1911 méter magas csúcsa csábítja túrázásra. A hegy, mely télen csaknem 50 kilométeres pályarendszerrel várja a sízőket és snowboardosokat, nyáron a túrázók paradicsoma. A nyáron is egész nap közlekedő felvonó csupán 500 m-re található a hoteltől.

A szállodától 10 km-re fekszik  Ossiach, a régió kulturális központja, ahol egész nyáron kiállítások és koncertek színesítik az ide látogatók programját. A környék számtalan egyéb látnivalót kínál, melyek mindegyike elérhető félóra alatt.  Minden korosztály megtalálja a számára legérdekesebb programokat a www.kaernten-top10.at oldalon.

A legtöbb karintiai program ingyen vagy kedvezménnyel látogatható a Karintia Kártyával.

Egy fárasztó, de élményekkel teli nap után a Jäger Hotel Panoráma Éttermében fogyaszthatnak el egy kellemes vacsorát, pazar díszletek közt, melyet a természet és a szálloda biztosít. Ételeik friss, Karintiában termelt, szezonális alapanyagokból készülnek, a chef minden fogást különös gonddal készít el, hogy a vendégeknek minden étkezés egy feledhetetlen gasztronómiai élmény legyen.

Képek

Nyaraljon Karintiában!Nyaraljon Karintiában!Nyaraljon Karintiában!Nyaraljon Karintiában!

Google Plus

Galéria

Nyaraljon Karintiában!
  • Nyaraljon Karintiában!
  • Nyaraljon Karintiában!
  • Nyaraljon Karintiában!
  • Nyaraljon Karintiában!

Hirdetés