Hirdetés

Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!

Google Plus

Luxus, design, kényelem Karintiában - Csatoljon lécet, s Olaszországba is átsuhanhat!

Hó és napsütés elengedhetetlenül együttes kellékei a téli sportok kedvelőinek, mindezekben különösen gazdag a karintiai régióban fellelhető Nassfeld. Ez Ausztria tíz legjobb síterepének egyike, amely 30 modern sífelvonóval, valamint 110 km hosszúságú, jól karbantartott sípályával várja a látogatókat. A hotspotokon számos kellemes meglepetés gondoskodik a változatos élményekről. Akár a sportolás, akár az élvezet kedvéért csatol lécet, Nassfelden mindenki megtalálja a neki valót, hiszen van itt Snowpark, Funslope és Freeride terep egyaránt.

Panoráma és plusz napsütés

Bátran állítjuk: még a törzsvendégeket is meglepi és elismerésre készteti a tágas síterület, a lélegzetelállító kilátás a hegyről. A változatos sípályakínálat, a modern felvonók, továbbá a sípályán és a sípályán kívül átélhető élmények teszik Nassfeldet különlegessé, és különlegesen vonzóvá. Más síterepekhez képest itt, az Alpok északi oldalán ráadásul szezononként mintegy száz órával több napsütés is várja a vendégeket.

Ahol egész nap süt a nap

A Sonnenrunde névre keresztelt sípálya-kombináció a „folyamatos fényimádóknak” ajánlható a leginkább, itt ugyanis a vendégek egész nap napsütésben síelhetnek. Teljesen mindegy, hogy Ön a téli üdülővendégek melyik kategóriájába tartozik: Nassfelden minden kikapcsolódni vágyót a sípályák, a családi kalandok, a szórakoztató, így a kulturális és kulináris élmények egyedülállóan széles választéka várja, ráadásul mindig valamilyen kellemes meglepetéssel kombinálva.

Itáliába is átsurranhat

Nassfeld-Pressegger See a különleges ajánlataival mindenkit elvarázsol, az egyedi mikroklímának köszönhetően pedig a sok napos óra mellett a megfelelő hómennyiség is folyamatosan biztosított, s az egész szezonban garantált! A „mágia” részeként egyes sípályák még a szomszédos Olaszországba is átnyúlnak. Alm Resort 1500 méter magasan várja a téli élményekre szomjazókat a Gartnerkofel oldalán a FIS, a nemzetközi síszövetség által is elfogadott pályán. A karintiai régió déli részén elhelyezkedő top síterep mindössze 200 méterre húzódik az olasz határtól. Kivitelezése során nagy hangsúlyt fektettek az alpesi karakter megőrzésére, mindamellett a modern stílussal való egyesítésére is a csúcsminőségű apartmanokban.

Sport és konyha

A test és lélek teljes értékű karbantartásához a konyhai remekek kipróbálása is hozzátartozik! Karintia a síterepeken kívül a gyomornak is pazar lehetőséget kínál: nevezetesen az egyedülálló Gail-völgyi sajtokat és szalonnákat, amelyek különleges gasztronómiai élményt nyújtanak az éhségüket igazi finomsággal elmulasztani óhajtóknak. Az olasz határ közvetlen közelségének köszönhetően nagyon is érzékelhető a déli hangulat, és lehetőség nyílik az Alpok-Adria vidékének egyedülálló konyhaművészetének élvezetére is. A tipikus olasz éttermek és az autentikus hütték jól kiegészítik egymást, vagy úgy is fogalmazhatunk: a környéken dominánsan megjelenő olaszos hangulat- és ízvilág a hagyományos osztrák konyhaművészetet egyedivé varázsolja. Itt megtalálja a Lesach–völgyi bárányt, különféle halféléket Triesztből, alpesi ökröt, dél-tiroli raviolit, nem is szólva Karintia és Olaszország különböző tésztaételeiről.

www.almresort-nassfeld.com

Képek

Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!

Google Plus

Galéria

Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!
  • Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!
  • Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!
  • Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!
  • Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!
  • Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!
  • Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!
  • Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!
  • Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!
  • Síeljen Nassfelden, ahol mindig süt a nap!

Hirdetés