Hirdetés

Síterepek Ausztriában

Google Plus

Haus-Aich-Gössenberg, a természet szívében

A Schladming-Dachstein-régió sífalui romantikus napokat ígérnek. Sísport a legszebb pályákon, utána bulik elragadó környezetben, kirándulások, lófogatos szántúrák az érintetlen természet hófödte erdeiben: így élvezheti nálunk a telet. Aki a legszebb lesiklópályákat keresi, a Hauser Kaiblingon bizton rátalál. Európa legkiválóbb síkörzetei közé tartozik, és mint a „Nemzetközi Sívidék-teszt 2013” győztese a legapróbb részletekben is tökéletes. Mozgásra kiéhezett vendégeink és az alternatív téli sportok kedvelői is megtalálják számításukat az Aich-Gössenberg Házban. Remekül előkészített sífutóhálózat, számos kirándulóösvény és lovasszánutazások várnak látogatóinkra.

Nálunk megtapasztalhatja, mit jelent a sokat dicsért, méltán híres osztrák és mindenekelőtt a stíriai vendégszeretet. A síkalandok után vemdégeinket nemzeti finomságokkal és nemzetközi konyhával kényeztetjük el a helyi szállodákban, turistaházakban. A változatos mozgáslehetőségek és a gasztronómiai csemegék mellett a kultúra hódolóinak is tartogatunk meglepetéseket Haus im Ennstalban. Sok régi, hiteles épület, a történelmet őrző helyszín és a Téli Sportok Történelmének Múzeuma nyújt élményt a história iránt érdeklődőknek. Örömmel és büszkén említjük még meg azt a tényt, hogy Haus im Ennstal elnyerte a „Legszebb falu Európában” címet. Az Entente Florale Europe 2014, az európai virágdísz- és életminőségverseny bebizonyította, hogy a fenntarthatóság, a környezetvédelem, a turisztikai kínálat, a civil élet virágzása nem csupán jelszavak az önkormányzat épületén, hanem az egész lakosság által megélt és gyakorolt valóság.

Haus-Aich-Gössenberg, az Ön faluélménye az osztrák Alpokban!
Schlossplatz 47
A-8967 Haus im Ennstal
Tel.: +43 (0)3686/2234-34
office@haus.at www.haus.at

Hauser Kaibling, kedvenc síhegyünk, a legszebb lesiklópályákkal!

A Hauser Kaibling, amellett, hogy parkolási garanciát nyújt, lehetővé teszi az ideális belépést a „Schladmingi 4-hegy síhinta” non-stop 123 sípálya-kilométerébe!

A modern Skiberg az utóbbi években a Schladming-Dachstein Régió egyik legjobban felszerelt síhegyévé fejlődött. A legmodernebb, fűtött ülésű kötélpályákat, felújított havaztató berendezést, új és kiépített pályákat kínálunk, és természetesen ingyenes WiFi-szolgáltatást az egész hegyen. Lazuljon el és élvezze az álomszerű „csúcsélményt” 2015 m magasan a tengerszint felett, a gyönyörködés szigetén!

2013-ban már második alkalommal kapta meg a korszerűen kiépített Skiberg az „Európa legjobb síkörzete”-díjat, hóbiztonságával, tökéletesen előkészített sípályáival és 14 eredeti, a hely szelleméhez hű fogadóházával. A www.hauser-kaibling.at web-címen folyamatosan frissített képeket, időjárásjelentést és hójelentést sugárzunk.

Bővebb tájékoztatás: www.hauser-kaibling.at vagy: www.facebook.com/HauserKaibling

Falu- és családszálló Kirchenwirt****, az Ön top-szállója a Schladming-Dachstein régióban

A Kirchenwirt faluszálló a jellegzetes osztrák üdülés megtestesítője. Ez nem csupán a vendéglátás magas színvonalában, de a ház gasztronómiai kínálatának bőségében is tükröződik. A Haus üdülőnegyedének központjában található Kirchenwirt  ideális starthely a síörömök birodalmába, a „schladmingi 4-hegy síhintába”. A lesiklópálya a Kirchenwirttől csupán 100 méterre végződik. Egy élménygazdag sínap után a faluszálló wellness-oázisa várja vendégeinket gőzfürdővel, finn szaunával, infravörös-kabinnal, szoláriummal és Kneipp-kúra medencével, hogy új erőt tankolhassanak. Az éjszakai nyugalmat az új luxus- és komfortszobák biztosítják, de a régió szeretetteljesen elkészített ételkülönlegességei is feledhetetlenné teszi nálunk töltött napjait.

Dorf- und Familienhotel Kirchenwirt****
Familie Felsner, Kirchengasse 56
A-8967 Haus im Ennstal
Tel.: +43 (0)3686/2228
office@familienhotel-kirchenwirt.at
www.familienhotel-kirchenwirt.at

Képek

Síterepek AusztriábanSíterepek AusztriábanSíterepek AusztriábanSíterepek AusztriábanSíterepek AusztriábanSíterepek AusztriábanSíterepek AusztriábanSíterepek AusztriábanSíterepek AusztriábanSíterepek Ausztriában

Google Plus

Galéria

Síterepek Ausztriában
  • Síterepek Ausztriában
  • Síterepek Ausztriában
  • Síterepek Ausztriában
  • Síterepek Ausztriában
  • Síterepek Ausztriában
  • Síterepek Ausztriában
  • Síterepek Ausztriában
  • Síterepek Ausztriában
  • Síterepek Ausztriában
  • Síterepek Ausztriában

Hirdetés