Hirdetés

Álompárok Hollywoodból

Google Plus

Sem recept, sem megfejtés nincs arra nézve, hogy mitől működik jól egy párkapcsolat.  A kísértéseknek hatványozottan kitett sztárok világában ritka az olyan kapcsolat, amely kiállja az idők próbáját.

Tíz éven át Brangelináék, az Angelina Jolie - Brad Pitt pár számított a legcsillogóbb hollywoodi álompárnak. Ki marad a válásuk után? - fogalmazódott meg a kérdés sokakban. Hat gyermek, három örökbefogadott és három vér szerinti sem volt elég ahhoz, hogy két éve fényes esküvővel megpecsételt összetartozásuk fennmaradjon. Eltávolodásukról régóta jelentek meg hírek, amit Jolie „öncsonkító” műtétei, koreai látogatásai során összeszedett fertőzés okozta kóros fogyása, és nem utolsósorban féltékenysége még inkább a válás felé terelt. A jövőről alkotott elképzelésük is különvitte őket egymástól, míg Brad francia birtokukon tervezte a családi fészek kialakítását, addig Angelina Londonba akart költözni, és még intenzívebben az emberjogi ügyeknek szentelni magát.

„Majd akkor házasodom, ha az én George barátomnak is joga lesz rá” - jegyezte meg viccesen Pitt még a kétezres évek elején Clooney-ról. A filmvilág legvonzóbb agglegényének titulált sztárszínész, producer ideális férjjé avanzsált az élete szerelmének nevezett nemzetközi sztárjogász, Amal Alamuddin oldalán. A libanoni szépség és a play boy életvitelű sármőr egybekelése óta új álompár tűnt fel Hollywood egén. Az ötvenes éveiben a fejét nősülésre adó Clooney számos kapcsolata mindig a gyerekvállalásnál bicsaklott meg. Amint ez a téma szóba került, szakított éppen meglévő barátnőjével. Amalnak legfőként azzal sikerült megfognia George-ot, hogy átlagos férfiként és nem sztárként kezelte őt. Már az első randin közölte vele, hogy túl elfoglalt ahhoz, hogy randizgasson. Clooney-ban ez még jobban felkeltette az érdeklődést a gazdag, sikeres, okos nő iránt. A legrafináltabb módszerekkel igyekezett levenni a lábáról, hol a Fehér Házba vitte egy filmvetítésre, hol a Seychelles-szigetekre, Dubajba invitálta. A pletykák szerint Amal vitatkozós, problémázós, féltékeny természete két év után kikezdte a kapcsolatukat. Clooney-t azóta már összehozták Julia Robertsszel, akivel a Pénzes cápa forgatásán keveredett románcba, Faith Hill énekesnővel, aki megértő és türelmes vele.

„A boldog házasság titkát nem ismerni kell, hanem tenni érte”- vallja Tom Hanks, aki mintapéldának számít a gyakori válások, rövid lejáratú házasságok Hollywoodjában.  Közel harminc éve kölcsönös, töretlen szeretetben élnek Rita Wilsonnal. Jelszavuk a csapatmunka és az egymás iránti elköteleződés. A karrierjükben is támogatják egymást a színésznő - producerrel, akit az Önkéntesek című film forgatásán ismert meg Hanks.  Tom még házas volt találkozásukkor, nem merte kezdeményezni a kapcsolatot, amíg le nem zárta előző házasságát.  Hanksék keveset szerepelnek a bulvárlapokban és sok időt szentelnek egymásnak.  Tom, ha csak teheti, maga kíséri iskolába két kisebbik fiát. Samtan Lewes-tól is két gyermeke született, a lánya nemrégiben két unokával ajándékozta meg a családszerető papát. Rita mellrákja még jobban összekovácsolta az élet minden dolgában összetartó párt.

Goldie Hawn szerint nem a ceremónia számít, hanem az az érzés, amikor az ember tudja, hogy rátalált az igazira. A főként vicces szerepeiről ismert színésznő ezért sem akarta összekötni az életét azzal a férfival, aki idestova harminc éve a társa. Ő nem más, mint Kurt Russell, akit Goldie Bill Hudsonnal kötött házasságából született lánya, Kate az apjának tekint.  Goldie és Kurt a Második műszak forgatásán kezdett járni egymással. Mindkettejük nagyfokú lazaság, könnyedség jellemzi, és ami elengedhetetlen az együttlétben, van humoruk egymáshoz.  

A Beatty házaspár nemrég ünnepelte huszonötödik évfordulóját. Waren Beatty-t, Shirley McLaine „kisöccsét” az egész filmes szakma nagy nőfalónak ismerte. Nagyjából minden filmbeli partnerét, így Madonnát is ágyba vitte. Sokan csodálkoztak rajta, amikor lehorgonyzott a Bugsy című filmjére szerződtetett Annette Beningnél, aki huszonegy évvel fiatalabb nála. Bening nemcsak csinos, talpraesett, de okos is: kellő önbizalommal kivárta, hogy leendő férje lehorgonyozzon nála.

„ Nem is értem, hogy lett belőlem négygyermekes családanya! ”- mondja magáról a rá jellemző humorral Hollywood legtekintélyesebb színésznője, Meryl Streep. Hosszú, békés házasságát illetően Don Gummer szobrászművésszel fontosnak tartja, hogy „olyan ember legyen mellettem, aki értékel, és ki is meri mutatni a szeretetét, a megbecsülését.” Nem minden fán terem olyan megértő, a családi fészek melegét őrző társ, mint amilyen Don. Találkozásuk mellesleg regénybe illő. A színésznő első nagy szerelme a Keresztapa és más gengszterfilmek rosszfiúja, John Cazale volt, akibe A szarvasvadász forgatásán szeretett bele. Nagy jövőt jósoltak a baljós tekintetű színésznek, ám Cazale fiatalon meghalt tüdőrákban. Meryl vigasztalhatatlannak bizonyult a tragédiát követően. Éppen kiadó lakást keresett,  amikor a svéd szobrász hirdetésére bukkant, aki hosszú időre Thaiföldre utazott. Egy baleset miatt azonban Gummer kénytelen volt hazatérni. Hosszú beszélgetéseket folytattak egymással, néhány hónap alatt annyira összemelegedtek, hogy Streep végleg beköltözött a férfi lakásába és az életébe. Ennek már közel negyven éve, azóta házasok, felneveltek egy fiú és három lánygyermeket.  

Kevés kapcsolat kezdődött romantikusabb felütéssel, mint ami Michael Douglas szájából hangzott el közvetlenül a megismerkedése után Cahterine Zeta-Jonesszal: ”A gyermekeid apja akarok lenni. ” Nyolc hónappal később oltár elé vezette a nőt, akire egész életében várt. A walesi bányász lányából lett színésznő égi jelnek tekintette, hogy egy napon született Douglasszel, igaz, a férfi huszonöt évvel korábban.  A nagy korkülönbség ellenére hatalmas szerelemnek indult a kapcsolatuk. A nőcsábász hírében álló Michael lecsillapodott gyönyörű hitvese oldalán, példás férjnek és családapának bizonyult. Házassági fogadalmukat évről évre megerősítették, legutóbb a coloradói Aspenben, ahol tizenhat évvel ezelőtt Douglas megkérte szíve választottja kezét. Tökéletesen összeillő párként harmóniát sugároztak magukból, mindketten nagy figyelmet fordítottak immár tizennégy esztendős fiúk és két évvel fiatalabb lányuk nevelésére. 2010-ben villámcsapásként érte őket, hogy Michaelnél gégerákot diagnosztizáltak. Catherine kitartóan mellette állt, végigcsinálta vele a kezeléseket, lelket öntött belé akkor is, amikor reménytelennek tűnt, hogy valaha felgyógyul. Mire férje visszanyerte az életerejét, addigra ő szorult ápolásra, súlyos személyiségzavar, idegkimerülés miatt kórházba került.  Néhány éve már-már úgy tűnt, hogy a Douglas- pár teljesen elhidegült egymástól, és válásra kerül a sor. A barátok szerint leginkább Michael miatt mérgesedett el a viszonyuk, aki egyre zsémbesebb, mogorvább lett. Catherine pedig valósággal belefogyott az örökös veszekedésbe. Hónapokig külön éltek, a férj New Yorkban töltötte az időt, a felesége bedfordi birtokukon tartózkodott. Végül Catherine kezdeményezte a közeledést azzal, hogy nyíltan beszélt házasságuk válságáról.  Csodával határos módon megtört a jég, újra egymásba szerettek. A legutóbbi képeken a tengerparton romantikázó boldog pár  látható, akik friss házasokként bújnak össze.

Szentgyörgyi Rita

Képek

Álompárok HollywoodbólÁlompárok HollywoodbólÁlompárok HollywoodbólÁlompárok HollywoodbólÁlompárok HollywoodbólÁlompárok HollywoodbólÁlompárok Hollywoodból

Google Plus

Galéria

Álompárok Hollywoodból
  • Álompárok Hollywoodból
  • Álompárok Hollywoodból
  • Álompárok Hollywoodból
  • Álompárok Hollywoodból
  • Álompárok Hollywoodból
  • Álompárok Hollywoodból
  • Álompárok Hollywoodból

Hirdetés