Hirdetés

ANTE Couture

Google Plus

Ősztől egy új, magasan pozícionált, tervezői nőiruha-brand öltözékeit viselhetik a hölgyek. Kézi munkával készült, egyéni és személyre tervezett ruhákat kínál a fiatal tervező, Józsa Péter.

Az új brand, az ANTE Couture kollekciói a tiszta szépség jegyében születtek. E tisztaság jegyében előnyt élveznek az örök érvényű klasszikus formák és a nemes anyagok, de megjelennek a mai kornak megfelelő megoldások, sőt, finoman futurisztikus ötletek, extravagancia is. A tervező célja a csodálatosan nőies, elbűvölő, légies elegancia, törekszik a kifinomult formákra s elköteleződött a legmagasabb minőségű kézi kidolgozásnak, az haute couture-nak.

Az üzlet és műhely, az ANTE Designer Fashion Store egy szép téren, egy park s egy templom szomszédságában található. A helyiség kialakítását a designer maga tervezte, lehetővé téve az inspiráció áramlását. A környezet elősegíti az alkotó folyamatokat, lehetővé teszi az értő beszélgetéseket, a próbák meghittségét.
Csakúgy, mint a tervező elvei s a környezet, az általa tervezett öltözékek is a klasszikus értékeket megtartva a kor szellemének emelkedett formáját közvetítik. Az öltözékek a női test szépségét, eleganciáját és tisztaságát hivatottak megmutatni.
Az öltözékek a lehető legnemesebb anyagokból készülnek, méltóképpen ahhoz az ideához, ami a nőről, mint fenoménről a designerben él. Saját s munkatársai szakértelmét e szolgálatba kívánja állítani.
A kész darabokon kívül lehetőséget kínál közös elképzelések megvalósítására is. Hisz az egymást segítő alkotásban, s hisz abban, hogy így még jobban meg lehet szeretni az ANTE világát. Az egyedi megrendelések esetén az üzletet bezárják, s csak a vevővel foglalkoznak. A tér belső kialakítása, a berendezés, a hatalmas tükör, a próbafülke, az egymásba nyitható terek mind úgy vannak kitalálva, hogy a megbeszéléseket s a próbákat kényelmesen, kellemesen meg lehessen oldani.

A termékkészlet jellegénél és árfekvésénél fogva jobban illeszkedik a jelenlegi európai és Európán kívüli trendhez, mintsem arra lehetne szorítkozni, hogy a brand csupán hazai környezetben érjen el sikereket. Az árképzés is a nyugat-európai bevett szokásoknak felel meg.

Így a nemzetközi kommunikáció, a brand nemzetközi elterjesztése, ismertté tétele elsődleges szempont és cél.

Az ANTE tervezője a klasszikus, offline bemutatkozás fontosságát szem előtt tartva elfogadta Budapest Fashion Night szervezőinek felkérését, és egyedüli öltözéktervezőként bemutatta a kollekciókat ez év október 3.-án a Várkert Bazárban, szép sikert aratva. A bemutató után egy Designer Roomban a vendégek testközelből is megnézhették, megtapintották, akár fel is próbálhatták a kiállított ruhákat. Az eseményen a designer személyesen jelen volt, hogy bemutatkozzék s eligazítsa a vendégeket a ruhák között.

Az ANTE Couture megfelelő szakmai szerénységgel, de világos céltudatossággal halad nap, mint nap kitartóan a cél felé. Egy gyönyörű, művészien tervezett s mesterien kivitelezett divatház, mely az arra igényes hölgyeknek a megfelelő öltözéket kínálja az élet minden eseményére, hétköznapokra és jeles napokra egyaránt.

www.antecouture.com

Képek

ANTE CoutureANTE CoutureANTE CoutureANTE CoutureANTE CoutureANTE Couture

Google Plus

Galéria

ANTE Couture
  • ANTE Couture
  • ANTE Couture
  • ANTE Couture
  • ANTE Couture
  • ANTE Couture
  • ANTE Couture

Hirdetés