Hirdetés

Diszkrét luxus

Google Plus

A Serior Clothing Hungary három tulajdonosa – Struve Márk, Juhász Gergő, Nagy Tamás Márton – nem kevesebbre vállalkoztak, minthogy a kissé megfáradt hazai férfidivatba egy új színt vigyenek. Nem titkolt céljuk, hogy az elegáns divatot színesítve, kissé merészen tálalják olyan elismert márkák behozatalával, amelyek már bizonyítottak a nemzetközi piacon. Kínálatukban szerepel a TMB, Fugáto, Eton CafèNoirmint ruházati termékek, valamint az Aldo Brué, Moreschi manufakturális cipőgyárak kézzel készített termékei, a nemzetközi árakkal megegyező árszinten kínálva. Disztribútorként olyan együttműködő partnereket keresnek, akik nyitottak a legújabb trendekre és hajlandóak megújulni. Jelszavuk: „Dress different!” azaz „Öltözködj másképp!”. Beszállítóik pedig részletes szerződésekben garantálják, hogy a hazai vásárlók a nemzetközi megjelenéssel egy időben juthassanak a legújabb kollekciókhoz.

- Munkánk során számíthatunk édesapám ruhaiparban eltöltött harminc évének a tapasztalatára és nemzetközi partnereink innovatív szemléletére. Van olyan öltönyünk, amely mindössze harminc deka. A kollekciók kiválasztásakor a legfőbb szempont a kiváló anyag és szabás mellett, hogy mindig a legújabb nemzetközi divatot kövessük, - mondja Struve Márk.

Szeptember 15-én nyitjuk a vevőket közvetlenül kiszolgáló Serior Men’s Club üzletünket a II. kerület Fő utca 49. szám alatt, ahol kellemes klubhangulatban vásárolhatnak a divat szerelmesei. A hozzánk betérők nyugodt és diszkrét körülmények között válogathatnak. Személyre szabott tanácsadással, valamint a ruhák méretre igazításával is növeljük vásárlóink komfortérzetét.

Puskás Kati

Képek

Diszkrét luxusDiszkrét luxus

Google Plus

Galéria

Diszkrét luxus
  • Diszkrét luxus
  • Diszkrét luxus

Hirdetés