Hirdetés

Griff Collection

Google Plus

Megnyílt az eslő webshop üzlet a West Endben, megújult a Klub Rendszer, amely által azonnali 10% kedvezményben részesülhetünk, továbbá számos új márkával gazdagodott a Griff Collection multi brand üzlethálózat kínálata.

Eseménydús évet tudhat magának a Griff Collection cégcsoport. Visszatekintve a 2018-as évre, láthatjuk, hogy korábbi elképzeléseikhez hűen megvalósították a maguk elé állított terveket, vagyis:

Új márkákkal bővült a kínálat. Megérkezett a várva várt Tommy Hilfiger női kollekció, kiegészítőkkel fűszerezve. Csatlakozott a márkasorhoz a Calvin Klein, az Antony Morato és a Geographical Norway is. A saját márkás termékek palettája is bővült a MandO és a ShoezMe designer márkákkal, melyek a szebbik nem fiataljait célozzák. A Griff Collection team minden évben azon dolgozik, hogy a vásárlók új márkákkal, ezáltal újabb stílusú darabokkal is találkozhassanak üzleteikben és webshopuk virtuális polcain. A 2019-es szezonok is tartogatnak még meglepetéseket.

Az ígéretekhez hűen 2018 októberére megújult a Törzsvásárlói Klub Rendszer, amely fő újítása, hogy azonnali tényleges 10% kedvezményt biztosít. A megújulás mind tartalmilag, mind pedig megjelenésben érzékelhető. Az silver és gold kártyák mellett elérhető egy white card nevű vásárlói kártya is, mely egyszerű kiváltás után azonnali 10% kedvezményt biztosít a vásárlók számára. Az ezüst kártyával a 10% kedvezmény után a vásárlások értékének mostantól 10% íródik jóvá, míg az arany kártyával a 10% engedmény után ez most 20%-ra ugrik. A jóváírásokból keletkezett összegek pedig teljes egészében levásárolhatók a Törzsvásárlói Utalvány beváltási időszakokban.

A Griff Collection évének legnagyobb durranása, hogy idén ősszel megnyitott az első virtuális alapokra helyezett, ultramodern webshop üzlet a West End City Center első emeletén. Az üzletben 3 óriás érintőképernyőn keresztül érhetjük el az üzlethálózat teljes árukészletét. Ezáltal a legkisebb alapterületű Griff üzlet rendelkezhet a legnagyobb árukészlettel. A touch screeneken kiválasztott termékeket a vásárlók megrendelhetik akár üzletben történő átvétellel, akár házhoz szállítással, mindössze 1-2 nap átfutási idővel. A West End üzlet mellett átvételi pontként szolgál a Mom Parkban, az Árkád Budapestben és Győrben, a Camponában és a Shopmarkban lévő Griff Collection üzlet is.

Természetesen a West End üzletben azonnal elvihető női és férfi kollekciók és kiegészítők is rendelkezésre állnak, de az üzlet fő esszenciáját mégis korunk technikai fejlettségéhez hű online értékesítési rendszer adja.

Képek

Griff CollectionGriff CollectionGriff CollectionGriff Collection

Google Plus

Galéria

Griff Collection
  • Griff Collection
  • Griff Collection
  • Griff Collection
  • Griff Collection

Hirdetés