Hétévente valami újat akarok

Léber Barbara divattervezőnél a ciklikusság érzékelhető, hétévente mindig valami újat álmodik, ami most is sikerült.

Minőségi élményt szeretnék a vendégeimnek és magamnak is a szalonomban. A méretre készített ruhák tervezése elmélyülést, odafigyelést és kellemes energiákat igényel. Ennek elengedhetetlen része a környezet adta hangulat, amiben a vendégeimmel időt töltünk. A régi szalonomnál nehéz volt parkolni és  a bemutatótermemet is kinőttem, így most Törökbálinton, a főúton alakítottam ki új szalonomat, bemutatótermemet, amely egy önálló ház egy teljes szintje. A könnyű megtalálhatóság, a jó lokáció az országos vendégkör miatt is fontos tényező volt. Ezen felül szempont volt, hogy közel Budapesthez, de mégis a városon kívül, zöldövezetben, nyugodt környezetben, nagy terek között dolgozhassam. Más minőségben tudok alkotni és a klientúrám is egy magasabb szinten tud jelen lenni. Aki ide jön, az jellemző módon két-három órát is itt tölthet és fontos a zavartalan légkör a közös munkához, egyeztetéshez, beszélgetéshez, hiszen minden ügyfél egy külön individuum, akinek a ruháimat, kreációimat egyenként álmodom, álmodjuk meg. Csak bejelentésre, időpontegyeztetéssel dolgozom, ezáltal az adott időben százszázalékosan a jelenlévő vendéggel foglalkozom, időlimit nélkül.

Mindemellett egyik új szerelem a divattrendekről való előrejelzés. Tervezetten, az általam írt blog a social média minden platformján jelen lesznek, ahol természetesen a saját gondolataim, az én ízlésvilágom fog visszaköszönni, a divattal, a minőségi és tudatos élettel kapcsolatos termékajánlatokkal, ötletekkel, tippekkel.

Másik célom megosztani a saját magunkkal és a gondolatainkkal való időtöltés fontosságát, azok pozitív hatásait. Rendkívül fontosnak tartom az energiáink állandó visszatöltését, melyeket felélünk a napi stressz által. Komolyan kell vennünk azt, hogy naponta legalább egy kis időt csak magunknak szentelünk. Ez a téma is megjelenik a közösségi platformjaimon.

A divattervezés világában több mint 20 éve vagyok jelen és ezzel összekapcsolódva egészséges fogyást segítő élelmiszeripari termékeket gyártunk, melynek mottója, hogy egy hét akár egy ruhaméret fogyás.

Amiből soha nem engedek, az egyediség, a kreativitás, és ami a legfontosabb, a húsz éve garantált, állandó top minőség. Az európai divatdiktátor országok angol, francia, olasz, spanyol, portugál anyagjaiból választok, attól függően, hogy mit tervezek. A megálmodott ruha általában két ruhapróbával készül el, s a harmadik, biztonsági próba alkalmával már el is viszik. Nagyritkán, jellemzően csipkés ruháknál lehet egy negyedik próba is, hiszen a
megrendelővel együtt hozzuk meg a döntést, hogy hova kerüljenek fel a rétegenként készülő csipkeapplikációk, ami bizony aprólékos munka és sok idő. A megrendelés pillanatában tudnom kell, hogy mikorra kell elkészülnie a ruhának és annak tudatában ütemezzük be a próbákat. Amennyiben minden munkafázist sikerül összehangolni, akkor jellemzően egy erős hónap alatt elkészül a személyre szabott ruhakollekció.

Három fiam van és nagyon büszke vagyok rájuk. A legidősebb, Tamás, kereskedelmi és marketingszakon végzett. Vannak egyedi elképzelései a divatszakmán belül, de az ennek a cikknek a megjelenését követően lesz publikus. A mindennapokban a GWR hőszigetelő rendszer kivitelezési munkáit irányítja.

Martin a divatcégen belül dolgozik és nemsokára megismerkedhetünk saját kollekciójával.

Zalán a Corvinus egyetem business és management szakán tanul, magas fokon gitározik, komponál és zenét ír.

Most pedig, mint látható, az új szalonomban is segítenek. Egyik oldalról mindenki járja a saját útját, a másik oldalról pedig családként mindenki számíthat a másikra.

www.barbaraleber.hu

Megosztom