Indul a Trendblog

Herczku Nóra trendblogger

Sziasztok, Nóra vagyok, 15 éve újságíró. Ez már majdnem jó bemutatkozó lenne egy csoportterápián, nem? Ne menj el, folytatom tovább! Mindemellett két ember és egy kutyagyerek anyukája, szenvedélyes életigenlő, aki imád utazni, jönni-menni, szórakozni, művelődni, és rendkívül szereti minőségi, jó és trendi dolgokkal körbevenni magát. Így már teljesebb a kép? Megjártam a legnagyobb magyar napilapok szerkesztőségét, több magazinnak is dolgoztam, néhány éve az Élet és Stílus csapatát is erősítem. Mostantól pedig itt, ezen az oldalon osztom meg veletek a gondolataim. Okay?

S hogy miről fogok írni?

Mindenről, ami csak szembejön velem, és felkelti az érdeklődésem, vagy valami miatt foglalkoztat. Van most ezekből bőven, hiszen a világjárvány, a lezárások és a korlátozások alaposan felforgatták az én életemet is: másként vásárlok, másként randizom, de még a szabadidős tevékenységeim listája is változott. Sok tekintetben szűkebb mozgástérrel rendelkezem, egy másik oldalról meg kitágultak a lehetőségeim. Izgulok, hogyan jutok el az idén síelni, ugyanakkor felfedeztem az otthonom közelében lévő összes erdő minden rejtett zugát. Előre gondolkodom az új éven: kezdjek-e diétába, vagy eleget teszek az egészségemnek azzal, ha elmegyek az összes ajánlott szűrővizsgálatra.

Közben természetesen nem hagynak hidegen a világ nagy eseményei sem, ezekről, és az általam érdekesnek talált hírekről, emberekről, vállalkozásokról, trendekről is be fogok számolni itt a blogon.

S hogy miért érdemes olvasni? Próbáljátok ki, és meglátjátok!

Megosztom