A sminkmester tanácsai

Fodor Piroska

A magyarországi Karaja Make Up szakmai igazgatója, vezető sminkmestere, az Alissa Beaute naturális kozmetikai márka szakmai igazgatója, kozmetikusmester .

A nem megfelelően megválasztott arcápolókkal és sminkkel akár az ellenkező hatást is elérhetjük és idősebbnek mutathatjuk magunkat. Fodor Piroska vezető sminkmester épp ezért személyre szóló tanácsadást és termékválasztást ajánl.

Ki nem esett még abba a hibába, hogy megvásárolta a barátnője, vagy akár a kedvenc influenszere által ajánlott drága és márkás terméket, és nála egyáltalán nem működött? A legtöbbször nem a termékkel van a probléma.

– Óriási különbség van a professzionális és a nem professzionális termékek között, de ennél is fontosabb, hogy személyre szabottan válasszunk kozmetikumokat, amelyeket a mi bőrtípusunkra, problémáinkra fejlesztettek ki – jelentette ki Fodor Piroska. – A magyar nők hatvan százalékának érzékeny a bőre, amin a nem megfelelő ápolás sokat ronthat. Sokszor a fiatalok sem jól választanak, és ezzel az ellenkező hatást érik el. Ma az intelligens idősödés a divat, és egyre többen keresik a természetes megoldásokat.

Piroska harminc éve foglalkozik sminkeléssel és tanácsadással, az eddigi tapasztalatai alapján a naturális és biotechnológiai összetevőket tartalmazó Alissa Beauté kozmetikumai és az olasz Karaja sminktermékei mellett tette le a voksát.

Az anti-aging diadalmas útja a tudományon keresztül vezet. Fantasztikus eredményeket lehet elérni a jól megválasztott hatóanyagokkal.

A Karaját pedig azért szeretem, mert szintén tartalmaz természetes ápolóanyagokat, egész napon át tartós, nem kenődik, magas a pigmenttartalma, a természetes szépségét emeli ki a viselőjének, igazi olasz életérzést közvetít a mindennapok során.

www.karaja.hu
www.alissa.hu

Megosztom