Aranyat érő ikerház

Óbudán az Aranyvölgyben

Kotlár Attilára rengeteg jelző illik, de leginkább az izgalmas szó foglalja össze jellemét, személyiségét.

Attila minden percét kitölti valamivel. Sokoldalúságát tükrözi, hogy francia idegenlégiós volt, nemzetközi testőr lett, magánnyomozóként tevékenykedett, s most legújabb kihívása a házépítés, ahol rengeteg idő, pénz és energia alakul át egy építészeti alkotássá.

Ami minden tevékenységét jellemzi, az a megbízhatóság, a profizmus és a hatékonyság.

Saját szlogenje, ami tükrözi hozzáállását, ami bekeretezi mindennapjait: „Tedd jobbá a világot!”

Szeret maradandót alkotni, ahova leteszi névjegyét, arra büszke.

Legújabb álma egy építkezési projektben valósul meg. Egy III. kerületi, Bécsi úton található, örökpanorámás telken épített egy minimál stílusú ikerházat.

Az Aranyhegy, aranyvölgyi részén található, több mint 1 000 nm-es telken, az ikerházak egymástól független struktúrát alkotnak, saját kerttel, külön bejáratokkal, privát, dupla, fűtött garázsokkal. 

Kivitelezés szempontjából minden extra módon lett kialakítva, legyen szó a hang és hőszigetelésről, a  japán hőszivattyús fűtésrendszerről, a minőségi burkolatokról, vagy az automata öntözőrendszerről.

Aki a minimalista stílust keresi, de maximálisak az igényei az megtalálta új otthonát és a nap végén a saját örökpanorámás teraszáról a budai hegyek mögött lenyugvó naplementében gyönyörködhet.

  • Telekterület: 1 005 nm
  • Házak alapterülete: 137 nm
  • Teraszméretek: 56 nm
  • 2 állású garázs: 32 nm
  • Lakás irányára: 129 millió
  • Dupla garázsok ára: 8 millió
Megosztom