Családbarát tanácsadás Csabától

Három éve a Generali Biztosítót erősíti Szekeres Csaba, akit szakmai berkekben a legsikeresebb pénzügyi-befektetési tanácsadóként tartanak nyilván jó ideje. A békéscsabai illetőségű, 31 esztendős fiatalember az állami gondozott létből kilépve, egy méltatója szerint „kitartó munkával a semmiből” építette fel magát.

„Miután felkerültem Budapestre, gyorsétteremben kezdtem. Albérletben laktam, szigorú beosztás szerint éltem, és hogy banki álláshoz jussak, megtanultam angolul” – tért ki az indulásra. Miután sikeres állásinterjút követően felvették élete első bankjába, nekivágott a szakmai lépcsők megmászásának. Előbb a központból egy bankfiókba került, mint személyi bankár, majd újabb lépéssel biztosítási tanácsadó lett belőle.

„Ügyfeleim teljes biztosítási portfólióját igyekszem kezelni – mondta. – Személyes és folyamatos kapcsolat van e mögött, rendszeres találkozók. Ügyfeleim azt kapják, amire valóban szükségük van: megfelelő szolgáltatásokat megfelelő ár-érték arányok mellett. Mindez mostanra háromszáz családot jelent, hosszú távú célom pedig ezer család elérése.”

A teljesítményeket mérő rendszer számai szerint a minőségi mutatót tekintve ő az egyik legjobb tanácsadó, a junior tanácsadói szintmérésben pedig toronymagasan vezet a fiatalabbak között, akik kevesebb, mint öt éve vannak a cégnél. Szekeres Csaba korunk embereként nemcsak fenn van ismerősként a Facebookon, hanem azon keresztül tartja az eleven kapcsolatot összes ügyfelével. Így képes valóban családbarát tanácsokkal szolgálni az ország megannyi szegletéből hozzá fordulóknak, hogyan tervezzék meg pénzügyeiket, miképpen költsék el okosan jövedelmüket, mi módon fogják vissza bölcsen kiadásaikat.

Nem csupán „leveleznek” a felek, Csaba és megannyi ügyfele gyakorta együtt megy el síelni, nyaralni is. Ez is része napjaink korszerű ügyfélkezelésének. Vagy ahogyan ő fogalmaz: „ez több mint üzlet”…