Hirdetés

Grill, BBQ, nyárson sütés

Google Plus

​Amióta az ember megismerte a tüzet, hasznosítja azt az ételkészítés során. A felcsapó lángok, a pattogó szikrák magával ragadják és megbabonázzák. Talán ide vezethető vissza a szabad tűzön való sütés szeretete. Persze az idő múlásával és a technika fejlődésével sokat finomodott a grillezés művészete és bárki számára elérhető, valamint megtanulható.

Krausz Gábor, Tóth Gabi, Edvin Marton, Marton Adrienn, Vezse Roland és Billege András

De mi is maga a grillezés? Nehéz megtalálni a megfelelő definíciót, hogy szimplán egy ételkészítési eljárás, a kultúra része, esetleg hobbi vagy küldetés. Míg a legtöbb embernek egy kellemes kikapcsolódás, nekünk küldetés. Ez a filozófia lengi körül a SpaTrend csapatot és nyugodtan mondhatom, hogy Vezse Rolanddal, a SpaTrend alapító tulajdonosával megtaláltuk a helyes utat. Roland a grillsütők tekintetében is azt az elvet követi, mint a masszázsmedencék, kerti bútorok és az árnyékolástechnika tekintetében: csak a csúcsminőség az elfogadható. Számomra pedig öröm ezekkel a termékekkel dolgozni, így nap mint nap közösen tehetünk lépéseket, hogy Magyarországon a grillezést a lehető legszélesebb körben ismertessük meg az emberekkel. Nemcsak grilleket értékesítünk, élményt adunk partnereinknek. Elégedettséggel tölt el minket, hogy minden jól sikerült étel, minden sikeres kerti parti hátterében ott a SpaTrend! Mindenkinek segítünk kiválasztani az igényeihez legjobban illő sütőt, legyen az egy Broil King gázgrill, egy Kamado Joe, vagy egy Kamado Chef kerámia grill. Fontos számunkra, hogy partnereink tökéletesen meg is tanulják használni grilleket, melyben segítségünkre van a H2G grilliskola, ahol személyesen is találkozhatunk!

Vezse Roland, a SpaTrend tulajdonosa Billege András chef úrral

Marton Adrienn gastroblogger és Krausz Gábor chef

 

Billege András

Képek

Grill, BBQ, nyárson sütésGrill, BBQ, nyárson sütésGrill, BBQ, nyárson sütésGrill, BBQ, nyárson sütésGrill, BBQ, nyárson sütés

Google Plus

Galéria

Grill, BBQ, nyárson sütés
  • Grill, BBQ, nyárson sütés
  • Grill, BBQ, nyárson sütés
  • Grill, BBQ, nyárson sütés
  • Grill, BBQ, nyárson sütés
  • Grill, BBQ, nyárson sütés

Hirdetés