Tökéletes kikapcsolódás

Hévízen lelassul az idő, megnyugszik a lélek, a megfáradt test újra erőre kap. A legtöbb üdülőhelytől eltérően Hévíz minden évszakban várja vendégeit, akik akár kerékpárral vagy gyalogszerrel elindulva csodálhatják meg a várost és a környék féltve őrzött, érintetlen természetét.

A vulkanikus eredetű Hévízi-tó és környéke kétezer éves gyógykultúra helyszíne, a gyógyvíznek és a tó aljáról felszínre hozott gyógyiszapnak köszönhetően. A kénben, radonban rendkívül gazdag terület különlegessége, hogy vize és iszapja kitűnően alkalmas a csontritkulás kialakulásának megelőzésére, illetve a már kialakult betegség kezelésére. A tó vize reumatikus panaszok, mozgásszervi megbetegedések, izom- és idegrendszeri panaszok, illetve nőgyógyászati problémák esetében is jótékony hatású. A gyógyvizes helyeknek ezenfelül speciális mikroklímájuk van, ami azt jelenti, hogy a levegőben található negatív iontúlsúly miatt stresszoldó, pihentető hatásúak, így kikapcsolódásra, ellazulásra adnak lehetőséget.

Hévízre általánosan jellemző magas színvonalú szolgáltatások közül kiemelkedik a tradicionális gyógyászat, de a város emellett egyre több wellness- és szabadidős programot is kínál a fiatalabb generációnak. Az itt eltöltött néhány nap nemcsak gyógyulásra, hanem rekreációra, pihenésre is kiválóan alkalmas, amihez bőséges kínálatból válogathatnak a wellness és az egészséges életmód hívei is. A hétköznapok stresszes életvitelével és az állandó időhiánnyal csak úgy lehet felvenni a harcot, ha az egészségmegőrzésre és az aktív pihenésre, mozgásra, relaxálásra is időt szánunk.

A csaknem négy évtizedes tapasztalattal rendelkező Danubius Health Spa Resort Hévíz  szálloda megnyitása óta folyamatosan színesíti szolgáltatásait az éppen aktuális trendeknek megfelelően annak érdekében, hogy még inkább kényeztethesse vendégeit. A méltán népszerű szállodában magas minőségű szolgáltatások széles palettájáról válogathatunk a legmegfelelőbb és teljes kikapcsolódáshoz, regenerálódáshoz. A szálloda elegáns Emporium szépségszalonjában többek közt kaviáros és aranytartalmú arcmaszk, tartós szempilla-hosszabbítás, bodylizer elektrokozmetikai kezelések, hévízi tőzegiszaptermékek, pannonhalmi levendulás masszázsok, Kaviczky-kozmetikumokkal történő kezelések segítségével szépülhetünk. A sóbarlangban beépített hang- és fényjáték teszi még teljesebbé a regenerációt. Bevezetésre került a Yumeiho masszázs, a biorezonancia állapotfelmérés és vizsgálat, valamint a vadonatúj, különlegesen pihentető wellness-kezelés, a Danubius Magic melegolajos mécsesmasszázs.

Márciustól megújult elektroterápiás részlegen gyógyulhatunk vagy új, korszerű és hangulatos masszázskabinokban lazulhatunk és töltekezhetünk a több mint 20 fajta masszázs valamelyikétől.

A különleges gasztronómiai élmények kedvelői számára is tartogatnak meglepetéseket gourmet borvacsorák és regionális napok formájában. Bővebb információ: www.danubiushotels.hu/heviz