Irány a Danubius Bük!

Gyerekkel, sőt gyerekekkel nyaralni mindig kihívás! Legyen az bébi, kicsi, tini vagy kamasz, szülő legyen a talpán, aki gondtalanul, nyugodt szívvel indul vakációzni a gyerekeivel, mert biztos abban, hogy a gyerek is jól érzi magát és saját maga úgy tud pihenni, ahogy szeretne.

Nem kétség, hogy a siker az úti cél kiválasztásán múlik.

Hadd adjunk egy tuti tippet: Nyugat-Magyarország, Bükfürdő, Danubius Health Spa Resort Bük, all inclusive családi wellness oázis.

A korlátlan pihenés hazája néhány szóba tömörítve. All inclusive, mert az étel és italfogyasztás korlátlan, reggeltől késő estig. Roskadó büféasztal, csábító nyári nasik, gyümölcs, lángos, fagyi. Gyöngyöző pezsgő, hűs sör és zamatos bor. Minden, ami szem-szájnak ingere, nem csak felnőtteknek! A gyerekek kedvencei, mint a kakaóval bőven hintett tejbedara, ízes palacsinta, hot dog vagy hamburger is megkapja méltó helyét a kínálatban.

All inclusive, mert minden belefér! Nemcsak a gasztrománia, de a termál-, úszó- és élménymedencék is, minden korosztálynak. A szálloda családbarát fejlesztése kapcsán immár új 20 és 50 cm mély gyermekpancsoló és élménymedence várja az apróságokat egy kedves, színes, izgalmas kalandokkal teli birodalomban. Körülötte fa játszótér, pontosabban játszóvár és játszó hajó, körítve a felnőttek kényelmét szolgáló pihenőterekkel és a hatalmas zöld parkkal, ahol aztán együtt pihenhet, játszhat a család. Animátorokkal vagy csak úgy, kinek-kinek a kedve szerint.

Családi wellness – egy új fogalom, ami a DHSR Bükben szó szerint értelmet és tartalmat nyer, a minden korosztályt kiszolgáló gasztronómiai kínálattal, attraktív fürdőrészleggel, animációs programokkal, kényeztető wellness kezelésekkel és fitness lehetőségekkel. Igazi oázis Bükfürdő szívében, minden egy helyen elérhető, csak arra kell figyelni a választásnál, hogy legyen elég időnk kipróbálni mindent!

A szálloda már nyitásakor elhíresült sportszolgáltatásainak szokatlanul gazdag kínálatával, innen „a sporthotel” kifejezés, amely a hosszú évekig használt Thermal és Sport Hotel névre utalt.  A tenisz, a squash, a bowling, a fitness terem és a különféle mozgásprogramok korlátlan igénybevételi lehetősége már akkoriban megalapozta a mai igazi all inclusive kínálatot, és egyértelműen növelte már a kezdetektől a szálloda vonzerejét, ahol minden egy fedél alatt elérhető, kipróbálható, igénybe vehető.

A hotel vezetésétől közvetlen lapzártánk előtt kaptuk a legújabb kezdeményezésükről a hírt. „Nagyon örülünk, hogy újabb sportággal bővült a szállodánkban megtartott versenyek, edzőtáborok skálája. Ez a teniszverseny volt az első, amit a szállodában tartottunk és nagy sikert aratott a versenyzők, ill. a szálloda életében is. Alig várjuk a szeptemberi férfi versenyt és bízunk a sikeres folytatásban. Nagy büszkeséggel tölt el mindenkit, hogy a közel 30 nemzeti utánpótlás- és felnőtt válogatott, több mint 25 labdarúgó klubcsapat, kosárlabda és kézilabda válogatottak után újabb sportág versenyzőit tudtuk mindenki megelégedésére vendégül látni.”

Fotók: Zádor Péter

Megosztom