Különdíjas az OfficeLab113

Idén is nyerteseket hirdettek az Év Irodája versenyen.

Ez a megmérettetés évek óta az egyik legnívósabb, az ingatlanszakma által nagy érdeklődéssel figyelt és elismert verseny az irodapiacon dolgozók, belsőépítészek és marketing szakemberek számára. A verseny célja támogatni, elismerni és jutalmazni azokat a cégeket és piaci szereplőket, akik transzparens módon maradandó és követendő értékeket teremtenek a hazai piacon. A zuglói  OfficeLab113 coworking iroda csapataként nagyon büszkék vagyunk arra, hogy átvehettük az irodapiac legnagyobb kitüntetéseinek számító díjak egyikét.

Ha röviden és egyszerűen kellene megfogalmazni, hogy mivel érdemeltük ki a megtisztelő elismerést, akkor elmondhatjuk, hogy sikert aratott a hiánypótló újdonság és a stílus egysége. Hiánypótló, hiszen könnyen elérhető helyszínt teremtettünk azok számára, akik távol a város zajától, zöldövezeti környezetben szeretnének tárgyalni, dolgozni, találkozókat szervezni, mellőzve a belvárosi parkolóhely keresés bonyodalmát és költségét.
Stílusos egység, hiszen egyedi designt és egyben kellemes munkakörnyezetet hoztunk létre, mely szabad munkavégzési lehetőséget biztosít, megszabadítva az arra vágyókat az otthonról dolgozás magányától, a kávézók zajától.

A közösségi iroda minden apró részlete a lelkesedésünket és a projekt iránti elkötelezettségünket mutatja. Célunk egy szerethető, „otthonos” és mégis a coworking munkahelyek elvárását tükröző karakteres munkahelyi környezet megteremtése volt.

Az OffieLab 113 várja azokat a kezdő vagy már működő vállalkozásokat, akik nyitottak a világ nagy városaiban  már megszokott trendi munkastílusra.

A siker egy stílusos irodával kezdődik, mi már tudjuk!

www.officelab113.com