Minden a nők körül forog!

Azt mondják, minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki segíti, szeretetével támogatja és erőt ad neki. Mi ezzel nem értünk egyet. Szerintünk ugyanis minden férfi mögött több nő is áll. Édesanyák, nagymamák, nővérek, húgok, feleségek, barátnők határozzák meg a férfiak életét. Életet adnak, felnevelnek, szeretnek, inspirálnak – és nem mellékesen ők hozzák meg a családon belüli döntések javarészét, még ha ezt mi férfiak nehezen is fogadjuk el.

Egy tréfás megjegyzés szerint lehetsz te tábornok, vezérigazgató, vagy akár államelnök, ha édesanyád rád szól, hogy miért nincs rajtad papucs, hát füled-farkad behúzva szaladsz érte. A görög mitológiából, Paris almája óta tudjuk, hogy egy hölgy háborúkat is kirobbanthat. „A gyengébbik nem” – mondjuk rájuk, miközben tavaly Dél-Amerikában egy hatvankilós ketrecharcos lány úgy elagyabugyálta három megtermett támadóját az esti utcán, hogy azok kórházban kötöttek ki. Persze azért a női kazánkovács legalább annyira ritka, mint a férfi óvónő.

Szállodánkban mindig is különös tisztelettel és szeretettel fogadjuk a kislányokat, a nagylányokat, az asszonyokat, az anyákat, a nagymamákat, jöjjenek akár egyedül, akár párosan vagy éppen családostul. Különösen így van ez a mostani „újranyitás” alkalmával. Jöjjenek hozzánk akár egyedül, akár párosan, családostul vagy baráti társasággal, régi és új szolgáltatásaink egész sorával várjuk őket.

A járvány második hulláma miatt újabb öt hónapig zárva voltunk, ám ezalatt sem tétlenkedtünk. Továbbképeztük magunkat, fúrtunk, faragtunk, festettünk, tapétáztunk, építettünk, szépítettünk. Minden munkát elvégeztünk a Házon, amit csak tudtunk, és még a napkollektorokat is újakra cseréltük. Most azonban itt az idő, hogy újra vendéglátósokká váljunk!

Önmagunkat dicsérni nem nagy kunszt, mi ezért inkább azt szeretjük, ha Vendégeink dicsérnek minket. Az elhivatott és barátságos személyzetet, nemzetközi hírű konyhánkat, a kényelmet, a kiszolgálás minőségét és persze a panorámát. Az Ő szavazataikkal nyertük el 2018-ban az Év Hotele verseny országos első helyét is, amire különösen büszkék vagyunk. Ha már voltak nálunk, ismernek minket. Ha még nem, jöjjenek el és éljék át a Silvanus érzést! Azt a feledhetetlen hangulatot, amikor teraszunkon ülve, egy langyos nyári estén lenéznek a Duna ezüst kanyarulatára, miközben a Pilis őserdő borította lankáit körös-körül sejtelmes fényben füröszti a holdsugár. Ilyenkor nem kellenek szavak. Elég egymásra nézni, miközben az asztalon álló gyertya lángja meg-meglobbanva játszik az apró árnyakkal… Ezt látni és érezni kell!

Ha pedig elbizonytalanodnának, hogy mihez is kezdjenek az itt töltött napok alatt, forduljanak profi programszervező kollégánkhoz, aki időről időre még minket is képes meglepni páratlanul izgalmas ajánlataival.

Hölgyeim, a Hotel Silvanus készen áll arra, hogy fogadja Önöket és kedves Családjukat. Mert a csodálatra méltó női nemnél csak egy nagyszerűbb dolog van: a női „igen”.

www.hotelsilvanus.hu

Megosztom